Quantcast
Till salu inom

"fodervärd hund västra götaland säljes"

Mölndal
Idag

Sng 160 IKEA Sultan

600 kr
ABC-Annons.se
Borås
Idag

Keramiktavla

100 kr
ABC-Annons.se
Mölndal
Idag

Tempur bddmadrass 160

4 000 kr
ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Tranemo

Fodervärd till underbar Amstaff-hane

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hej Nu måste vi lämna våran söta amstaff hane på foder. på grund av olika själ. Rambo heter han och är snart 2 år, glad och sprallig gillar att mysa och springa ute i snön. Aldrig visat något aggressivt emot någon men vaktar dörren och då skäller han lite. Van vid andra hundar och även katter. planerad tid för foder är ca 3 månader men vi kommer ju ha kontakt med varann så det kan bli längre tid eller kortare. Om ni är intresserade så snälla hör av er så svarar vi på eventuella frågor :)
500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Borås

Fodervärd till storpudelflicka

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
Hej! Då jag ska flytta till norge och jobba så letar jag efter en fodervärd till min 3 åriga storpudeltik Daisy. Hon är jätte snäll mot både människor och andra hundar. Vi har tränat och gått endel kurser med henne bl. agility. Skulle vilja hitta en fodervärd som bor helst på landet och som har mycket tid och kärlek att ge henne. Hör av er om ni är intresserade så berättar jag mer! :) // Hanna och Daisy
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Mark

Hund söker nytt hem

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 20 dagar
Vi letar nytt hem till våran 5åriga tik pga tillökning i familjen alternativt fodervärd. Hon är en pigg och glad tjej som passar bäst till sällskap/promenadhund. Men hon gillar att lära sig nya saker. Lyssnar bra, inga problem att promenera utan koppel. Älskar människor och kommer bra överrens med andra hundar. Ser helst att hon kommer till ett hem på landet utan mindre barn så att hon kan få lite paus från klängiga småbarn. Maila gärna med frågor och lite info om er. Finns bilder att maila.
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Borås

Chihuahua leveransklar 03. sept

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
Två vitfärgad hanor finns kvar att tinga. 100 % chihuahuor utan stamtavla. Både mamman och pappan finns hos oss. Ett bra hem är viktigast! Vid leveransklar blir de vet.besiktad, avmaskad, vaccinerad, chippad. Handpenning 1.500 kr som ej återfås mot ånger. Det skall var genomtänkt innan ni hör av er. Inte avbetalning, fodervärd. Vid försäljning blir de minst 8 v. gammal enl. regler. Mammans reg.nr HU 08 1230181
7 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Borås

Dvärgpinscher söker fodervärd

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Jag har en mycket fin tik som behöver komma till någon som har tid i världen för henne. Om du är intresserad av att träna och gå på utställning är det bara ett plus för dig och hunden. En sällskapshund med mycket stort hjärta som ligger och myser med sin ägare i sängen eller i knätt, en hund som alltid är glad samt mycket lydig. Hon är reg i skk. Hon älskar barn i alla åldrar och går jätte bra med andra djur.
0 kr
Blocket.se