Quantcast
Till salu inom: ”

fritidshus till salu håtö säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi säljer vårt fina fritidshus som ligger på ett enskilt läge mellan Söderköping och S:t anna. Stugan som är vinterbonad är på ca 65 kvm med två våningar och en stor altan. Övervåningen består av ett sovrum med vedkamin och en stor inredningsbar hall, undervåning med stort kök med vedspis och ett vardagsrum med kakelugn. Fritidsel finns. Under huset finns även stor matkällare. På tomten finns även en stor bod, vedbod och dass. En liten lada och en liten gäststuga finns på tomten men är i behov av renovering. Tomten är på 6600 kvm och arrenderas för 3000 kr/år. Finns möjlighet att köpa. Det är ca 1,5 km till sjön Strålången och till S:t annas skärgård är det ca 12 km och Sderköping 13 km. Fler bilder kan mailas. 225 000 kr eller högstbjudande.
Fritidshus i Stockholms skärgård bytes mot lägenhet eller hus i Åre. Vi har ett nybyggt hus på Håtö i Stockholms norra skärgård. 90kvm timmerhus med all bekvämlighet och året runt standard. Vatten från egen brunn. 3 sovrum + sovloft. Gästhus och bastubyggnad. Önskas: Lägenhet eller hus i Åre. Minst 6 bäddar och gärna centralt med ski in/ski out läge. Ring eller maila så skickar jag bilder.
Välkommen till ett härligt och mysigt norskt timmerhus om 60 kvm på Håtö/Rådmansö som uthyres möblerat. Här bor du i ett jättetrevligt fritidshusområde i skärgården utan genomfartstrafik. Fritidshuset är utan insyn och har 150 meter till vattnet med badmöjligheter. Huset med dess stora soliga altan är beläget på en lättskött tomt om 2100 kvm. Stugan har en mysig öppen spis/kamin och massor av upphuggen ved. Antalet sängplatser är 6 varav en dubbelsäng. Toalett (Husqvarna Classic Mulltoa) inomhus. Dusch inomhus med stor varmvattenberedare. Modernt kök med ordentlig kyl/frys, ugn, mikrovågsugn och alla köksredskap. I hyran ingår två båtplatser, samt en motorbåt som kan utnyttjas fritt av hyresgästen under hyresperioden. Med fritidshuset följer fiskerätt. Omedelbar närhet till lugna och sköna strövområden med massor av bär/svamp samt en fotbollsplan. TV kan ingå vid önskemål från hyresgästen (TV antenn finns indraget). Hyresperiod april-oktober. Hyra 2500 kr per vecka vid hyra om du hyr mer än 4 månader i sträck. I närheten finns flera livsmedelsbutiker samt Norrtälje. Varför inte passa på att göra en utflykt till Åland från Kapellskär som ligger i omedelbar närhet? Pendlingsvänligt område från Stockholm. Ta väg E18 från Stockholm mot Norrtälje.
Strax innan inträde i Norrtälje så ta av åt höger och följ vE18 mot Kapellskär.
Följ E18 ca 1,8 mil.