Quantcast
Till salu inom: ”

futon bäddsoffa säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

FRI FRAKT till stockholm. Leverans direkt. Fåtöljen Pantern är en liten och smidig fåtölj med klassiskt stram design och god komfort och funktion. Ryggstödet kan ställas in i två olika sittlägen, samt fällas för att göra fåtöljen till en liten futon. Pantern gör sig lika bra som en ensam fåtölj i exempelvis hallen eller biblioteket som i en sittgrupp. Matcha den gärna med bäddsoffan Pantern. Dimensioner Soffa: Bredd: 80 cm, Djup 93 cm, Sitthöjd: 40 cm, Höjd: 86 cm Bänk och bordsmått: Längd: 126 cm, Bredd 80 cm Bygg soffgrupp med soffan Pantern.
Säljer soffa/bäddsoffa pga flytt. Köptes på Futon Compact Living på Döbelnsgatan 6 för 3-4 år sedan. Har sen dess mest stått i förråd, så den är i gott skick. "Ryggen" går att fixera i tre olika lägen - helt horisontellt (så man kan sova på den), cirka 45 grader och 75-85 grader. Soffan är kvar så länge annonsen är kvar. Maila hellre än ring!
Underbar futon med gott om plats för två även tre. Perfekt att ha uppställd som soffa med exposed träbenen eller använda den som säng. Ändras från soffläge till sängläge på en minut. Perfekt för student- eller mindre lägenheter. Ryggstödet har 3 olika höjdlägen. Tyget är avtagbart och enkelt att tvätta. Finns en fläck som är avtagbar med tvätt annars är den i prima skick. Använt i 1 år bara och den kostade 2800kr men blir din för 800kr. Hämtas i Älvsjö. Ring helst :)
"Pantern är bäddsoffan som vägrar kompromissa - minimalistisk design går här hand i hand med komfort och funktion. Den smidiga Pantern smälter in lika bra i hemmet som i en mer offentlig miljö. Klädseln är i lättskött och tåligt konstläder i högsta kvalitet. Ryggstödet regleras enkelt mellan sittläge, tillbakalutat mellanläge och bäddläge." Köpte soffan i September 2014, har inga fläckar på sig och är i nyskick! Kvitto har jag. Finns att hämta mitt på Södermalm vid Medborgarplatsen! Smsa gärna, är dålig på att läsa mail.
Futonsoffa i svart konstläder (polyuretan) från Sweef. Ben i rostfritt stål. Stödben baktill som fälls ut i sängläge. Ryggstödet kan enkelt regleras mellan sittläge, tillbakalutat mellanläge och bäddläge. Soffan är som i nyskick. Dimensioner Bredd: 196 cm, Höjd: 86 cm, Djup 93 cm, Sitthöjd: 40 cm Bäddmått: 126 x 196 cm Fler bilder finns på http://sweef.se/soffor/60-pantern-baddsoffa-futon.html Originalpris: 5000 kr Enbart avhämtning