Quantcast
Till salu inom: ”

göingefilter blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Säljer 1 st 2 år gammalt vattenfilter av märket Göingefilter K40. Även pumpen är 2 år gammal. Hydroforen är däremot ifrån 1972 men fungerar bra. Säljer allt på grund av att jag har skaffat kommunalt vatten. Pris för allt tillsammans: 9000 :- Vid affär av enskilda saker: Filter: 7000:- Pump: 1000:- Hydrofor 3000:- Mer information om filtret finner ni på: http://www.aquaexpert.se/sv/10.0.1.0/4/Goingefilter%20K.pdf Filtret är exklusive filtermassa! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hydrofor (150 liter) Göingefilter med returspolning UV-filter (0,5-9 bar, ta bort virus, alger och andra mikroorganismen, elektronisk styrd) cirkulationspump (grön) tryckgivare slang och rör Allt i rostfritt ! Lampan på UV-filter är sönder, måste bytas. Annars är installationen fullt fungerande, men vi behöver den inte längre. Har varit installerat 2006, och knappt använd under dem åren, i toppskick ! 15.000 sek pok.
Riktigt Göingefilter i rostfritt stål, samma som säljs här: http://www.aquaexpert.se/sv/sv/articles/ph-hoejande-filter.php Tyvärr sinade vår brunn efter vi köpt filtret och den nya djupborrade brunnen behöver det inte. Har suttit i över ett år urkopplat, men fyllt med vatten; filtermassan finns naturligtvis kvar i men vet inte hur den påverkas av att ha suttit ett tag så kan inte lämna några garantier på den. Nypris 12300:- + moms. Säljes för 6000:-, endast avhämtning.
Begagnat Göingefilter. Endast telefonkontakt
Vattenreningsverk knappt använt Endast telefon svar.