Quantcast
Till salu inom: ”

gamla biltidningar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Det vore roligt om någon ville ha mina gamlabiltidningar, och ännu roligare om någon ville betala för dem! Det är Bilsport, Teknikens Värld, Automobil, AutoMotor&Sport, och lite annat smått och gott. Det är nog mest bilsport, och jag tror det finns flera kompletta årgångar från slutet av 80-talet och början av 90-talet. Det är fem flyttkartonger, de flesta tidningarna ligger prydligt i tidskriftssamlare, men skicket varierar. Skickas ej! Priset är bästa bud 0 kr eller däröver, den 22/7 åker de till tippen, vilket vore väldigt synd!
Säljer nu bilbroschyrer och instruktionsböcker till gamla bilmärken och bilmodeller, många olika märken och årsmodeller. Det som syns på bilderna är bara en liten del och vid intresse är det bara att ringa och fråga. Modeller som finns, SAAB 93, olika Volvo PV, Vauxhall, Volkswagen 1200. m.m. Jag säljer även fyra hela årgångar av Classic motor. Årgångarna är 88, 89, 93 och 94. Tidningarna är i bra skick. Jag svarar inte på mail så vid intresse var god att ring.
Massor av bil- och motorcykeltidningar, flera hundratals. Bland annat MC-nytt, Allt om MC, Classic Motor, Nostalgia, MCM, Hojmagasinet, Teknikens värld, Teknik för alla. En del inplastade, aldrig lästa. Bland godbitarna finns även MC-sport inkl första numret, några nummer av TFA från 40-talet och några Teknikens värld från 50-talet. Det finns även några engelska Classic Bike. Mest gamla tidningar men vissa finns ända fram till 2000-talet. 2000 kronor eller högstbjudande för allt. Säljes helst tillsammans.
En låda med mest Classic Motor, Nostalgia mm en annan låda med mest Teknikens värld mm. 100:- för båda. 70- 80- 90- o 00-tal. Hämtas i Traneberg, Bromma, skickas ej.
Gamla bilsporttidningar, 202 st + en mindre trave övriga biltidningar.