Quantcast
Till salu inom: ”

gamla moped säljes

Baklyse

Örebro

Tidigare annonser till salu

Hej! Jag vill nu sälja min "gamla" moped. Det är som sagt en Gilera smt av årsmodell 06. Den har aldrig varit trimmad, och den är stark och kommer upp i runt 60. Så varför sätter jag ett så lågt pris på den? Den har lite slitskador så som att koporna är solblekta(det är lätt utbytt och billigt att köpa) och så e avgasröret lite rostigt. Moppen funkar ju bra nu men om man lägger något tusen på den blir den riktigt fin. Hör av er på mitt mobilnummer gärna via sms på dagtid pga arbete, fast ring mer än gärna på kvällar 18-21, eller släng iväg ett mail.:) Mvh. David Rosenberg.
Säljer nu min gamla trogna moped pga att jag har bil och inte har någon användning av den längre. Allt är original och den går väldigt bra i motor och låda. Den har alltid startat i ur och skur under mina 3 år som ägare. Motorn var precis nyrenoverad när jag köpte den så den är lugnt körd och inkörd på rätt sätt. Väldigt fin moped, billigare vid snabb affär. MVH Filip
Allt är orginal. Köptes 2008-10-01 och har sen dess används väldigt lite, mil mätaren står på 49 mil just nu varav inkörnings perioden ligger på 30-50 mil så den är så gott som ny. Den har mest stått i ett garage, batteriet är nytt (gamla gick sönder under vintern) och en batteriladdare slänger jag med i priset, laddaren funkar till båt,bil,moped. I priset ingår: Moped,hjälm,batteriladdare,ordentligt lås. Är enda ägaren och ansvarsfull, så endast körd av vuxen. Nypris 12995kr Ring för mer info å frågor.
Ska nu sälja min Rieju rrx för att sonen ska snart börja med körkortet. Det är en av Dalarnas finaste cross moped. Mopeden är original och under min ägo har den tvättats minst 2 gånger i veckan och servat den. Har även ett nytt bakdäck liggandes hemma för det gamla börjar bli slitet och ett nytt drivpaket sitter också på, vidare har jag bytt ut packboxarna i framgafflarna. Som sagt en väldigt fin moped över lag, och det är bara höra av sig om det är något ni undrar över.