Quantcast
Till salu inom: ”

gamla plåtleksaker säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Diverse leksaker säljes tillsammans.Järnvägen är från Arnold,ingen aning om hur/om den fungerar men ser ut att vara i bra skick att bestå av många delar.Bilarna är av blandade märken,många i sina kartonger.Plåtleksakerna är i varierat skick(en bil och en motercykel är nog nytillverkade tror jag)Dom andra är gamla,några fungerar och några inte! Flygplanen är modellplan och några har tappat en fena eller liknade men allt ska finnas kvar,bara att limma fast:) 2000 kr för rubbet.Skickas inte då jag varken har tid eller möjlighet att packa allt.Maila om du vill ha fler bilder.
Gamla leksaker. Brandbil, apor, röd bil: made in Japan. Häst: Made in Germany. Porsche i plast: Hong kong, batteri, fungerar. Bud? Byte?
Gamla plåtleksaker tysk,japan,svensk,fransk. Alla är i bra skick för mer info ring. Köp allt för 3500 eller bud. Kan köpa en eller fler du får ett pris där efter. Köpare står för frakten. MVH Tall
Finns det intresse av dessa gamla plåtleksaker, fler bilder kan skickas på annat. så meila ett bud.
Plåtleksaker gamla ca:50 år men ej hela. Jag har racerbilar i gummi och metall. Flygplan (dc-7).och någon bil (cheva) kvar.