Quantcast
Till salu inom

"gamla min häst tidningar säljes"

Norrköping
Idag

Fjäderskärmar . Vita

200 kr
Citiboard
Mjölby
Igår

zebra finkar1 år gamla

200 kr
Citiboard
Eslöv
Idag

Hösilage, sommaren -20

450 kr
Blocket.se
Burlöv
Idag

Lego Technic Tow Truck 8285

3 000 kr
Blocket.se
Butik Huddinge
Idag

Citroën DS3 1.2 PureTech |...

71 900 kr
Blocket.se
Vaggeryd
Idag

Yamaha FS1

500 kr
Blocket.se
Södertälje
Idag

Sommardäck + fälg 205/55r16

3 500 kr
Blocket.se
Butik

Tidningen Min Häst 26 nummer

859 kr
NYTT Tidningskungen
Butik

Tidningen Min Häst 13 nummer

439 kr
NYTT Tidningskungen

Tidigare annonser till salu

Hallå där - köp blåbär! Rim och ramsor.

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 4 år
FIB:s lyrikklubb och Tidens förlag. Hårda pärmar. 226 sidor. I fint skick Kvällstidningen Expressen efterlyste gamla rim och ramsor efter att Lennart Hellsing i slutet av 70-talet publicerat "upprörande" gatrim i boken "Sju hekto skinka". Flera arga mammor tog kontakt med Expressen som skrev om de opassande rimmen som handlade om skitande hästar, pottor och Gud Fader - något som inte passade för små barns öron enligt mammorna. Lennars Hellsing trodde att de flesta barn nog kunde värre ramsor än så och Expressen inbjöd sina läsare att skicka in verser till tidningen. I ett par veckor publicerades valda delar i tidningen under serien "Gatrimmet". Nu finnns de över 3000 breven som Expressen fick hos Nordiska museet för framtida forskning. Folklivsforskaren Bengt af Klintberg har valt ut både gamla och nya rim och ramsor från hela Sverige till en tokrolig bok. Rimmen är som en blandning av skällsord att ropa efter såna man inte tycker om, bollekar och magiska ramsor att läsa om någon har hicka eller skär en videpipa. Boken är illustrerad med teckningar av Bengt Malmström.
65 kr
Bokbörsen.se

Min häst tidningar samt hästböcker

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hej! Nu säljer jag mina gamla Min Häst tidningar. Jag har prenumerarat mellan år 2000 till och med 2008 så det är ca 200 tidningar. Jag hade tänkt mig 200kr för dessa. Säljer även en del hästböcker från Pollux bokklubb. Jag har ett 20-tal och tänkte mig mellan 5 eller 10 kr styck beroende på om det är en tunn pocketbok eller en inbunden bok. Givetvis ger jag rabatt om man köper många. Maila för en komplett lista över böckerna. Köper man allt så får man det för 300kr.
5 kr
Blocket.se
Böcker och Litteratur  ·  Gävleborgs län

Häst-böcker och Buster-tidningar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer nu mina gamla hästböcker, alla är i mycket fint skick. Wahlströms-böcker bl a Annika-serien, Vitnos några stycken och hela Svarta Hingsten-serien m m. Pris 26 st böcker med bl a alla röd-ryggade på bilden, dom allra flesta är om hästar, några enstaka om andra djur: 120 kr Pris 10 st böcker Svarta Hingsten, hela serien: 80 kr Pris 11 st böcker, stora hästböcker med vitt omslag: 165 kr Pris 3 st Cherry Ames-böcker: 24 kr Sedan har jag också en hel kartong med Buster-tidningar, 2 st från 70-talet, en stor hög från 80-talet, en stor hög från 90-talet samt en mindre hög från 00-talet. Någon enstaka tidning har omslaget lossnat från men finns kvar runtom, annars är det väldigt bra skick. Pris 50 kr för allihopa! Finns att hämta i Gävle. Skickas ej.
0 kr
Blocket.se
Böcker och Litteratur  ·  Stockholm

Hästböcker och tidningar

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hej jag säljer nu mina gamla hästböcker, har två pappkassar fulla med alla möjliga hästböcker. Ett par är från fullblodsserien, några från andra serier och några fristående böcker. 400 för en kasse, 600 för båda, annars mellan 10-20 kr / bok. Har även hela årgångar med Wendy och Min Häst. Intresserad? Skicka ett mejl så löser vi alla ev frågor
10 kr
Prylbanken.se
Häst  ·  Västerhaninge

Solvalla-nytt 1967-69

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 7 månader
Säljer pappas gamla samling av Solvalla-nytt från 1967 till 1969. Det är nästan komplett. En riktigt antik samling för samlare. Tidningarna är så gott som olästa (tror jag - bra skick i allafall). De har till o med förvarats i kuverten de kom i.
200 kr
Annonsera.se