Quantcast
Till salu inom

"gammal cykel säljes"

Landskrona
Igår

Gammal Damcykel

ABC-Annons.se
Solna
3 dagar

Jag säljer min gammal cycke...

500 kr
ABC-Annons.se
Sandviken
3 dagar

Gammal Herrcykel

500 kr
ABC-Annons.se
Eskilstuna
2 dagar

Gammal Crescent racerram.

250 kr
ABC-Annons.se
Avesta
2 dagar

Gammal herrcykel

1 800 kr
ABC-Annons.se
Butik

Vinställ för cykel

299 kr
NYTT Barshopen.com
Visar sida 1 av 7

Tidigare annonser till salu

Fritidshus  ·  Utomlands

Hyra semesterhus, Strøby, Strøby Ladeplads, 5 bäddar, 69 m2

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 år
Det är inte utan anledning som Stevns betraktas som ett ö-samfund genom tiderna, med många små och stora lands-ortsbyar och ett rikt konstliv, museer, m.m. På Stevns erbjuds många upplevelser med natur, kultur och miljö som bas. I Køge, som är en trevlig köpstad från medelåldern, hittar man bl.a. den vackra åttakantiga Sct. Katharina kirke, samt Danmarks bäst bevarade medelålderstorg, där det varje lördag är torgdag. En aktiv småbåtshamn. Den vackra naturen runt Vallø inbjuder till turer med cykel eller till fots. På slingrande vägar finner man idylliska byar med gamla medelålderskyrkor, en bronsåldersgrav samt en ca 5.000 år gammal gånggrift omgärdat av storskog. Här ligger också Vallø Slot.
0 kr
Hyrahyra.se
Motorcyklar  ·  Katrineholm

Suzuki 750 GSXR -99

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Då jag jobbar mycket på sommaren så hinner jag ej med att åka så mycket så istället för att den bara ska stå i garaget kanske någon annan vill köpa den. Den har bara gått 60 mil sedan besiktningen förra året. I år har jag bara bytt olja o sedan tagit ett varv runt kvarteret. Mätarställning: 3267,3mil Jag ä 6:e ägaren på Cykeln. Den har lite lite småmärken i lacken på vissa ställen men helt okej för att vara 12år gammal. Säljes endast pga brist på fritid på sommaren. Priset kan diskuteras.
30 000 kr
Blocket.se
Cyklar  ·  Linköping

Fin bmx

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
Hej Jag säljer nu min bmx pga. flera anledningar ( gammal knäskada har kommit tbx & har börjat tappa intresse. ) Bmxen är köpt i norrköping märke på hojjen: united recruit Rn2 2011 färg: orange finns lite repor på stryet Bmxen är en 2011 modell använd ett fåtal gånger Vid intresse kan fler bilder skickas Kvitto finns handbroms med följer jag är andra ägare på hojjen Nypris 4 500 kr
2 300 kr
Blocket.se
Bilar  ·  Örebro

Renault Laguna 98 Ej prutat o klart -98

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Renault Laguna i bruksskick säljes till förmån för gammal cykel. Skattad och besiktigad. Ac provtryckt och fylld, kyler som alaska nu. Sommar o Vinterdäck. Cd, Ej original men original medföljer. Servad enligt alla regler. Bättre o ringa o fråga eller maila eller skicka röksignaler. Priset är 11000:- men går att diskutera ganska mycket men det gör vi på plats pga att jag blir lite putt annars.
11 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Göteborg

Fritidshus Källö Knippla uthyres v 24 o 25

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Vi hyr ut vårt sommarhem från förra sekelskiftet, huset ligger på Källö Knippla, en av de 3 nordöarna. Ön ligger 1-1.5 tim från centrala Göteborg via 2 vägfärjor. På ön finns affär, fiskbod, bibliotek, flera badplatser, minigolf, restaurant, pizzeria, vandrarhem. Huset har fyra sovrum varav 3 med dubbelsäng. 2 badrum, tvättmaskin, torktumlare, välutrustat modernt kök med matplats. Vardagsrum, gammal bakstuga. Fin utsikt från TV-rum.2 uteplatser och vindskyddat läge. 3 cyklar. Grillar. Vi flyttade in 2011, nya sängar, nymålat inne. Rökning ej tillåten. Maila om intresse
0 kr
Blocket.se