Quantcast
Till salu inom: ”

gammal katt önskas köpa säljes

Soffa

Umeå
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi måste göra oss av med våran underbar norsk skogkatt som heter Lixy på grund av att jag har en annan honkatt som inte tycker om lixy. Lixy är en hona som är ungefär 9 månader gammal. Hon är lekfull och tycker om barn. Lixy vill gärna komma till ett hem där hon ska få vara inne och ibland ute. Hon är avmaskad och rumsren. Vi vill inte att hon kommer till ett hem där nån ska sterilisera henne eller ge henne p-piller. Hon ska leva ett naturligt liv i sin framtid. Endast seriösa köpare!!!
13-åriga Sofi flyttar motvilligt från stan till landet med sin mamma och hennes nye pojkvän, medan alla hennes vänner är kvar i stan. På landet möter Sofi en klok gammal kvinna, som berättar kusliga historier om olösta mysterier från byns förflutna. Samtidigt hittar hon en övergiven sommarkatt, Mitzi, en katt som faktiskt får brev... Kattbreven är en ny barn- och familjefilm efter Elsie Johanssons bok med samma namn. För regin svarar Christina Olofson och manuset är skrivet av Annika Thor. De två samarbetad tidigare i den Guldbaggebelönade filmen -Sanning eller konsekvens-.
Katten Ture är en 9 månader gammal hankatt. Han är kastrerad och väldigt social. Ture pratar väldigt mycket och vill vara med hela tiden. Jag är hemma väldigt lite och jag tror han hade fått det bättre någonstans där han får en massa uppmärksamhet. Nu är han innekatt, men jag tror han hade tyckt om att ha möjlighet att gå ut. Jag ser helst att han kommer till ett hem utan småbarn eftersom han inte direkt tycker om barn. Han är självklart rumsren och han klarar av att vara hemma själv ganska länge, även om han såklart föredrar att ha sällskap.
Måste nu med sorg i hjärtat hitta ett nytt hem till vår underbara fluffiga kisse. Han heter Wilgot och är 4 år gammal. Steriliserad och öronmärkt. Är van vid barn. Gillar att mysa. Han är innekatt och har alltid varit det. Men tror att han skulle trivas toppen på landet, där han skulle kunna va ute och aktivera sig mer. Flera bilder och mer information kan fås på mail om så önskas. Priset är förhandlingsbart om du är rätt person för Wilgot.
Måns hittades för ett par veckor sedan haltandes då han hade skadat framtassen. Han fick medicin och nu mår han mycket bättre. Han har tillhört någon förut men jag har inte kunnat hitta ägaren så nu hoppas jag att någon annan kan erbjuda honom ett hem. Vet inte hur gammal han är, men han är ett par år. Han behöver komma till en familj där han både kan springa ute och få chans att värma sig inne. Världens goaste och keligaste katt!