Quantcast
Till salu inom: ”

brittisk långhårig katt priser säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hugo söker nytt hem p.g.a att min sambo blivit allergisk. Han är snart 7 månader och fortfarande "Kattunge". Han är kastrerad och självklart rumsren. Hugo är en renrasig Britt och har stamtavla. Ser helst att han kommer till ett hem där det är lite fart o fläkt men som samtidigt uppskattar lugnet. Vill helst att han ska vara innekatt. Han älskar att leka och ni får gärna ha barn. Hugo är min prins och vill att han ska komma till ett kärleksfullt hem. Ring för mer info kommer ej att svara på mail. / Emmelie
Lilla Ellinor har nu blivit 14v och vill flytta hemifrån. Ellinor är blandras, 50% brittisk långhår, 25% Turkisk Van, 25% Main Coon. Hon är uppfödd på kvalitetsfoder Royal Canin Babycat och kitten. Är avmaskad 2ggr och rumsren. Är van vid liten hund och barn. Krav jag ställer på dig som köpare är att du sen tidigare har katt eller hund, alt att någon i familjen finns hemma hela dagarna. Uppfyller du kraven så är du välkommen att höra av dig!
En långhårig prinsessa av rasen Brittiskt Långhår är nu leveransklara till ett gott hem. Väldigt social lekfull flicka som tycker om att vara med där det händer, men som även är lugn och gosig och tycker om att sitta i knäet och bli upplyft. Uppfödd i familj med andra katter och barn. Säljes ej före 12 veckors ålder, vaccinerad 2 ggr mot kattpest och snuva, chipmärkt, besiktigad, med stamtavla allt enligt Sveraks regler. 3 års dolda fel försäkring hos Agria ingår. Vid frågor eller intresse av att komma och titta - välkomna att höra av er
Nu måste jag få ett nytt hem snarast, mina syskon har redan flyttat. Jag är avmaskad 2 gånger och går på lådan sen 3 veckors ålder, äter all kattmat och är uppvuxen med andra vuxna katter plus stor hund, min mamma är en helvit brittisk korthårskorsning, pappa troligen grannens norska röda skogkatt. Jag är världens sötaste och är redan långhårig som pappa, jag kostar 1000 kronor och är värd varendaste krona säger matte. Vid intresse ring 0733-4076079 eller 0523-52151 kattkramar från "Zigge"
en helt underbar långhårig kille finns att tinga för leverans fr o m den 7 mars då han blir 12 v. Truls är en svartvit bicolour britt med ett helt underbart temperament, kelig och spinnig liten buskille. Vid leverans är han registrerad i SVERAK (stamtavla), doldafelförsäkrad i 3 år, vaccinerad 2 ggr., avmaskad 2 ggr., rumsren och id-märkt samt nybesiktigad av vet. (ej äldre än 7 dgr) Truls får också med sig ett startpaket med toalåda, transportbur samt mat och leksak. titta gärna in på hemsidan för fler foton av honom samt syskon och föräldrar.