Allt till salu inom "brittisk långhårig katt priser"

Sortering:
Söt honkatt
Tumba
6 dagar

Söt honkatt Visa liknande

3 500 kr
Blocket.se
kattungar
9 dagar

kattungar Visa liknande

3 500 kr
Blocket.se
kattunge
Varberg
15 dagar

kattunge Visa liknande

6 500 kr
Blocket.se
Coffee kattungar
Huddinge
16 dagar

Coffee kattungar Visa liknande

6 500 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 12

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Mjölby

Långhårig Britt söker nytt hem

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Hugo söker nytt hem p.g.a att min sambo blivit allergisk. Han är snart 7 månader och fortfarande "Kattunge". Han är kastrerad och självklart rumsren. Hugo är en renrasig Britt och har stamtavla. Ser helst att han kommer till ett hem där det är lite fart o fläkt men som samtidigt uppskattar lugnet. Vill helst att han ska vara innekatt. Han älskar att leka och ni får gärna ha barn. Hugo är min prins och vill att han ska komma till ett kärleksfullt hem. Ring för mer info kommer ej att svara på mail. / Emmelie
4 000 kr
Blocket.se
Katt  ·  Hällefors

Vit långhårig kattunge, blandras

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Lilla Ellinor har nu blivit 14v och vill flytta hemifrån. Ellinor är blandras, 50% brittisk långhår, 25% Turkisk Van, 25% Main Coon. Hon är uppfödd på kvalitetsfoder Royal Canin Babycat och kitten. Är avmaskad 2ggr och rumsren. Är van vid liten hund och barn. Krav jag ställer på dig som köpare är att du sen tidigare har katt eller hund, alt att någon i familjen finns hemma hela dagarna. Uppfyller du kraven så är du välkommen att höra av dig!
2 500 kr
Blocket.se
Katt  ·  Kista

Underbar kattflicka -Brittiskt långhår

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
En långhårig prinsessa av rasen Brittiskt Långhår är nu leveransklara till ett gott hem. Väldigt social lekfull flicka som tycker om att vara med där det händer, men som även är lugn och gosig och tycker om att sitta i knäet och bli upplyft. Uppfödd i familj med andra katter och barn. Säljes ej före 12 veckors ålder, vaccinerad 2 ggr mot kattpest och snuva, chipmärkt, besiktigad, med stamtavla allt enligt Sveraks regler. 3 års dolda fel försäkring hos Agria ingår. Vid frågor eller intresse av att komma och titta - välkomna att höra av er
0 kr
Blocket.se
Katt  ·  Sotenäs

Hankattunge

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Nu måste jag få ett nytt hem snarast, mina syskon har redan flyttat. Jag är avmaskad 2 gånger och går på lådan sen 3 veckors ålder, äter all kattmat och är uppvuxen med andra vuxna katter plus stor hund, min mamma är en helvit brittisk korthårskorsning, pappa troligen grannens norska röda skogkatt. Jag är världens sötaste och är redan långhårig som pappa, jag kostar 1000 kronor och är värd varendaste krona säger matte. Vid intresse ring 0733-4076079 eller 0523-52151 kattkramar från "Zigge"
1 000 kr
Blocket.se

Brittisk korthår/norsk skogskatt

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Har 2 gulliga kattungar som blir 12 veckor den 24 augusti. Honan på bild 1 har tjock kort päls. Hon är en liten tuffing som gärna busar och är med. Ligger gärna i knät eller bredvid i soffan och sover. Hanen på bild 2 är långhårig, han är inte lika tuff som syrran men är gärna med där man är. Han busar också lite grann men sitter gärna och bara tittar på vad som händer. Han är pratglad och spinner ofta när man klappar honom. De är rumsrena och kommer vara avmaskade när de flyttar. 2 härliga katter fast på olika sätt. 500 kr i handpenningen.
1 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj