Quantcast
Till salu inom: ”

gammal släde säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tavla

Uppsala
Lampor

Umeå

Tidigare annonser till salu

Gör barnet till hjälten i sagan, tillsammans öppnar vi dörren till en ny sagovärld! Vi skräddarsyr din personliga bok, där Ditt barn är hjälten i sagan. Barnets namn, hemstad, ålder, vänner och en hälsning från dig finns med. Min julsaga: Jultomtens släde har blivit allt för gammal och sliten - den går inte att använda längre! Jultomten kan inte dela ut några julklappar vilken katastrof. Men vår hjälte förhindrar olyckan och i stället räddas julen för alla världens barn. Klicka på nedan länk och läs mer om våra personliga sagoböcker. Välkommen!
Har en hästkärra samt 3 slädar, se bilder. 2 av slädarna finns på bild men ej den 3:e Bild kan skickas på begäran. Har inte riktigt koll på vad ett rättvisande marknadspris är så därför beaktar jag alla bud förutom rena skambud. Vill inte få en massa frågor om vad jag vill ha för då hade det stått i annonsen, ge ett bud. Ring eller maila så kommer vi överens.
nu säljer jag en vacker gammal släde, allt i original. läcker att plantera blommor i som att pynta med grankvistar och ljusslinga om vinter. 500kr En underbar gammal kronblom soffa, med stora och goda förvarings möjligheter under sits. 600kr En underbar gammal brevlåda, som jag har fått till mig att den kommer från England. Funkar lika bra som en läcker dekoration i trädgård som då använda till post. 2000kr vid seriöst intresse maila.
Sanvic Altea är ett 4 år gammalt knabstruppersto. Hon är 150 cm hög och mörkbrun tigrerad. Altea visades på premiering som treåring och fick 37 poäng. Hon är även kårad in i Huvudstamboken i den danska knabstrupperföreningen. Altea är körd framför släde och rockard, hon är löshoppad och nu under inridning. Altea är riden i alla gångarter. Hon är lättlastad, kan stå ensam och vänta i transporten. Regelbundet avmaskad och verkad och fullt vaccinerad. Altea är lugn och trygg i sig själv och tycker om att arbeta. Lämplig familjehäst, i verksamhet osv.
Äldre släde, typ "familjesläde". Två soffor som går att vända som man vill, och en kuskbock längst bak. Hel, men smutsig. Fotsack i original finns med, kanske inget man använder men kul som kuriosa. Har dragits av nordsvensk. 2000:- Fin Gigg, som har använts till en nordsvensk. Den är ganska nätt så den passar bra till lättare hästar också. Svängel finns, men är ej med på bilden. Stötdämpare och luftgummihjul. Har allt som krävs för att ge sig ut i trafiken, reflexer, backspegel osv. 4000:- Gammal vagn, hjulen har torkat lite så skoningen har släppt. Har använts till nordsvensk. 1500:-