Quantcast
Till salu inom: ”

landola gitarr säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Dragspel av märke orfeo. Själv kan jag inget om dragspel, men jag tror det låter som det ska. Inga hål i bälgen, det rätar inte ut sig om man inte håller in någon knapp. Det saknas ett plast-hölje till en av de 3 knapparna ovanför tangenterna. Jag tror inte det påverkar spelet? Axelband och väska medföljer, modell äldre. Har även en gitarr av märke Landola. Den saknar strängar, men ser annars fin ut. Endast 50 kronor, eftersom du behöver fixa strängar.
Resonatorn köpte jag direkt av snubben som satte ihop den. Väldigt sällsynt modell. Spelar riktigt fint. Inga skavanker. Bra case ingår. 5000 kr. Gitarren är av märket Landola. Tror den är från 70-talet. Modellen heter "J-600b". Har inte hittat någonting om den på internet. Inte sett någon av samma slag. Låter okej men behöver en intonering. Lacken har vissa sprickor men inget som stör. Oldschool tygcase ingår. 3000 kr. Förstärkaren är av märket VOX. Modellen heter AD30VT. En bra hemmastärkare. Mycket roliga effekter. Passar nybörjare! 1000 kr Dessa prylar kan hämtas i Linköping.
Landola modell C25-M, tillverkad i Jakobstad i Finland. Gitarren är i bra skick, inga sprickor eller andra problem. Denna modell är fullstor men har lite smalare hals än brukligt vilket kan passa den med lite mindre händer eller någon som bara gillar smala halsar. Hur den låter kan höras i det lilla filmklippet. Den finns på Kinnekulle men kan levereras i Götene, Lidköping eller Mariestad om så önskas. Den kan också skickas med Bussgods. Pris: 600:-
Säljer: En fin akustisk gitarr med ett mycket varmt ljud och väldigt skön att spela på. En AC-855 Landola från 2001. Den har cutaway som gör gitarren flexibel och snygg! Och det sitter ett inbyggt B-band micksystem som är orginal. Ett fodral ingår men ej orginal! Den har granlock och grymt vacker björk på sidor och bakstycke. En mycket välbyggt gitarr! info. om modellen finns här: http://www.landola.fi/old_site/ac-855.htm Vi hörs/Daniel
Lättspelad gitarr handbyggd i Landola fabriken Pietarsaari, Finland, 60-tal. Bra gitarr med fin ton. Du Staffan som mailade om gitarren hör av dig igen med rätt mailadress.