Quantcast
Till salu inom

"landola gitarr säljes"

Hörby
Idag

Orchestra TYROS 2 plus PSR...

14 000 kr
Blocket.se
Uppsala
Igår

Akustisk gitarr inkl. väggf...

200 kr
Blocket.se
Höganäs
Igår

Victory Amps "Sheriff 44"

9 800 kr
Blocket.se
Kungsbacka
Igår

Furch Red Plus OOM-SR

24 000 kr
Blocket.se
Bollebygd
Idag

Epiphone Les Paul Modern Gr...

5 600 kr
Blocket.se
Idag

Elgitarr Carvin

9 000 kr
Blocket.se
Gävle
2 dagar

Gitarr Landola med fodral

150 kr
ABC-Annons.se
Borlänge
3 dagar

Fender, Takeharu, Levin, La...

1 500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Dragspel  ·  Skellefteå

Dragspel (+ gitarr)

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Dragspel av märke orfeo. Själv kan jag inget om dragspel, men jag tror det låter som det ska. Inga hål i bälgen, det rätar inte ut sig om man inte håller in någon knapp. Det saknas ett plast-hölje till en av de 3 knapparna ovanför tangenterna. Jag tror inte det påverkar spelet? Axelband och väska medföljer, modell äldre. Har även en gitarr av märke Landola. Den saknar strängar, men ser annars fin ut. Endast 50 kronor, eftersom du behöver fixa strängar.
500 kr
Blocket.se

Resonator , gitarr och förstärkare

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Resonatorn köpte jag direkt av snubben som satte ihop den. Väldigt sällsynt modell. Spelar riktigt fint. Inga skavanker. Bra case ingår. 5000 kr. Gitarren är av märket Landola. Tror den är från 70-talet. Modellen heter "J-600b". Har inte hittat någonting om den på internet. Inte sett någon av samma slag. Låter okej men behöver en intonering. Lacken har vissa sprickor men inget som stör. Oldschool tygcase ingår. 3000 kr. Förstärkaren är av märket VOX. Modellen heter AD30VT. En bra hemmastärkare. Mycket roliga effekter. Passar nybörjare! 1000 kr Dessa prylar kan hämtas i Linköping.
5 000 kr
Blocket.se

Akustisk gitarr Landola

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Landola modell C25-M, tillverkad i Jakobstad i Finland. Gitarren är i bra skick, inga sprickor eller andra problem. Denna modell är fullstor men har lite smalare hals än brukligt vilket kan passa den med lite mindre händer eller någon som bara gillar smala halsar. Hur den låter kan höras i det lilla filmklippet. Den finns på Kinnekulle men kan levereras i Götene, Lidköping eller Mariestad om så önskas. Den kan också skickas med Bussgods. Pris: 600:-
600 kr
Blocket.se
Musikinstrument  ·  Järfälla

Akustisk Gitarr

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 4 månader
Säljer: En fin akustisk gitarr med ett mycket varmt ljud och väldigt skön att spela på. En AC-855 Landola från 2001. Den har cutaway som gör gitarren flexibel och snygg! Och det sitter ett inbyggt B-band micksystem som är orginal. Ett fodral ingår men ej orginal! Den har granlock och grymt vacker björk på sidor och bakstycke. En mycket välbyggt gitarr! info. om modellen finns här: http://www.landola.fi/old_site/ac-855.htm Vi hörs/Daniel
5 500 kr
Blocket.se
Musikinstrument  ·  Stockholm

Gitarr Landola

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Lättspelad gitarr handbyggd i Landola fabriken Pietarsaari, Finland, 60-tal. Bra gitarr med fin ton. Du Staffan som mailade om gitarren hör av dig igen med rätt mailadress.
1 000 kr
Blocket.se