Till salu inom

"singapura ungar till salu säljes"

Halmstad
Idag

Teddydvärgvädur kaninungar

1 500 kr
Blocket.se
Solna
Idag

Hamstrar som behöver nya hem

100 kr
Blocket.se
Mariestad
Idag

Ankor avelsägg

30 kr
Blocket.se
Örnsköldsvik
Idag

Leopard gecko unge

500 kr
Blocket.se
Surahammar
Idag

Tamråtta ungar

400 kr
Blocket.se
Västervik
Idag

Dvärgvädurs korsningar

400 kr
Blocket.se
Enköping
Idag

Belgisk Jätte kastrerad han...

1 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Äkta Minilejon ungar

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Nu finns ett fåtal små fina Minilöwen ungar till Tinga.. De är leveransklara 3 feb... Finns även 2 individer som är senare leverans på. Vi finns före vårens ungar pga att våran fina pappa är såld till annan Uppfödare nu... Vi blir väldigt små som våra föräldrar. Vissa säljs till sällskap..andra kan fås m.Härstamnignsbevis till Hobbtavlaren.. Obs.Säljer endast kaninungar till avel åt vuxna pesoner. Telefonsvar mottages vid intresse på oss. Se oss på hemsidan: http://minilejon.webs.com Inga meilsvar på djur hos mig Seriösa intressenter ringer mig. Kelkaniner 300:-! Avelsungar/Kel från 400:-ink.H-bevis.
300 kr
Blocket.se
Katt  ·  Mellerud

Renrasig Maine coon unge

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nu är det bara lilla jag Silla kvar i min kull som letar ny familj. Mina föräldrar har stamtavla, men jag kommer inte ha det då våran matte inte är med i någon kattklubb. Jag är rumsren, avmaskad och vaccinerad 2 gånger. Jag bor i en familj med barn. Jag är helvit och har ett blått och ett grönt öga ( odd eyed ). Jag är född 101119 och är nu 14 veckor gammal. Vid tingning av katt unge hos mig tar jag ut en tingningsavgift på 1000:- som dras av på priset vi hämtning av eran nya familjemedlem.
4 500 kr
Blocket.se
Gnagare och kaniner  ·  Karlskrona

Underbara marsvins ungar

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Har 3 st små söta snälla marsvins ungar som 17feb är 6 v o redo att flytta hemifrån. Mamma är ett teddymarsvin och pappa är långhårigt virvelmarsvin, finns att ses- har fina temperament o är snälla o gosiga. Vana vid barn o att tas med. Den vita är hane, fluffig i pälsen Den svart-bruna hane och har slät päls Den brun-vita är hona o oxå fluffig i pälsen 200kr st men vill du ha flera ihop kan vi dra ner priset
200 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

6 kattungar, bondkatt/singapura

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi har sex stycken härliga kattungar som är födda 13 maj, alltså är dom runt 7 veckor gamla nu (leveransklara 13 augusti) Mamman är en blandras mellan bondkatt och singapura, pappan är en svart bondkatt. 4 av ungarna är hanar, 2 är honor. De har varierande täckning och väldigt olika personlighet, det finns en grå/vit, en svart med vita hårstrån över benen, en svart med bruna ränder på ryggen och två helsvarta. Alla kattungarna är rumsrena, och väldigt orädda för människor. Dom är även vana vid hundar, då vi har en amstaff hemma. Det finns massor av bilder på alla katter, kontakta mig vid intresse eller om det finns funderingar.
500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj