Quantcast
Till salu inom

"goldendoodle uppfödare säljes"

Västerås
Idag

Mellanpudel hane skes fr pa...

12 345 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Kungälv

Goldendoodle, 25/75% valpar väntas

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Vi väntar en valpkull första veckan i April, leveransklara lagom till sommarlovet. Föräldrarna är två härliga sunda aktiva familjehundar. Pigga och glada, fulla med gos och pigga på alla aktiviteter. Tiken är en silverfärgad renrasig Storpudel, reg i SKK. Hanen är en svart Goldendoodle, 50% Golden Retriever och 50% Storpudel. Han har en Goldenkropp och en pudelpäls. Valparna blir alltså 75% Storpudel och 25% Goldenretriever, alltså stor chans för den allergivänliga pälsen i kombination med Goldenretrieverns härliga mentalitet. Valparna växer upp i familj med 4 barn, katter, hundar och hästar. Vid leverans kommer de vara veterinärbesiktigade, chippade, vaccinerade (kombinationsvaccin), avmaskade och registrerade i Jordbruksverket. Välkommen med intresseanmälan.
8 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Kungälv

Gul goldendoodle

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Hane 1 år säljes av uppfödaren pga neddragning av antal hundar. Riktigt härlig stor kille! Läraktig och mysig! 65 cm hög och väger 30kg. Rumsren och värsta valpbuset är över. Van att vara ensam flera timmar, dock i sällskap med andra hundar. Aktiv, behöver mycket stimulans både fysiskt och psykiskt. Har gått valpkurs med inriktning klicker med strålande beröm. Passar till agility, tävlingslydnad, rallylydnad, spår eller vad du vill. Härlig familjehund! Uppvuxen i familj med 4 barn, flera hundar, katter och hästar. Chippad, reg i Jordbruksverket, vaccinerad (nästa gång i april-15), reg avmaskad, försäkrad i agria, veterinärvård samt dolda fel. Har kastrationschip som sannolikt är verksamt ca 6 månader till. Säljes till aktivt hem där hans enorma kapacitet tas till vara.
8 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Kungälv

Goldendoodle 5 månader

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Underbar Goldendoodlekille 5 månader, säljes av uppfödaren. Hans pappa är blandras Storpudel/Goldenretriever och mamman är renrasig storpudel. Alltså är han 75% storpudel och 25% golden retriever. Han har en päls som inte fäller, men som behöver trimmas. Han kommer att bli en stor hund, ca 65 cm hög och väga drygt 30 kg. Detta är en aktiv hund som behöver massor av mental och fysisk stimulans för att må bäst. Passar suveränt i en barnfamilj med aktivt hundintresse. En fantastisk familjehund! Uppvuxen i familj med 4 barn, hästar, flera hundar och katter. Passar till agility, lydnad, rallylydnad, spår eller vad du vill! På bilden med 4 hundar ses mamma - grå, pappa - svart och de två andra är helsyskon från kullen innan. Den här valpen kommer bli lik sin pappa, men sannolikt bli grå/silver som sin mamma och syster (den minsta) på bilden. Bilden med en hund är denna valp, jag kompletterar gärna med utomhusbilder via mms. Han är valpvaccinerad samt rabiesvaccinerad, har hundpass. Veterinärbesiktigad ua som valp, görs igen före leverans. Doldafelförsäkrad i Agria. Avmaskad x flera, chippad och registrerad i Jordbruksverket. Detta är en riktigt fin kille som vill ha en familj med aktivt hundintresse. Han är väldigt lättlärd, lyhörd och gosig.
8 000 kr
Blocket.se