Quantcast
Till salu inom: ”

goldendoodle uppfödare säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi väntar en valpkull första veckan i April, leveransklara lagom till sommarlovet. Föräldrarna är två härliga sunda aktiva familjehundar. Pigga och glada, fulla med gos och pigga på alla aktiviteter. Tiken är en silverfärgad renrasig Storpudel, reg i SKK. Hanen är en svart Goldendoodle, 50% Golden Retriever och 50% Storpudel. Han har en Goldenkropp och en pudelpäls. Valparna blir alltså 75% Storpudel och 25% Goldenretriever, alltså stor chans för den allergivänliga pälsen i kombination med Goldenretrieverns härliga mentalitet. Valparna växer upp i familj med 4 barn, katter, hundar och hästar. Vid leverans kommer de vara veterinärbesiktigade, chippade, vaccinerade (kombinationsvaccin), avmaskade och registrerade i Jordbruksverket. Välkommen med intresseanmälan.
Hane 1 år säljes av uppfödaren pga neddragning av antal hundar. Riktigt härlig stor kille! Läraktig och mysig! 65 cm hög och väger 30kg. Rumsren och värsta valpbuset är över. Van att vara ensam flera timmar, dock i sällskap med andra hundar. Aktiv, behöver mycket stimulans både fysiskt och psykiskt. Har gått valpkurs med inriktning klicker med strålande beröm. Passar till agility, tävlingslydnad, rallylydnad, spår eller vad du vill. Härlig familjehund! Uppvuxen i familj med 4 barn, flera hundar, katter och hästar. Chippad, reg i Jordbruksverket, vaccinerad (nästa gång i april-15), reg avmaskad, försäkrad i agria, veterinärvård samt dolda fel. Har kastrationschip som sannolikt är verksamt ca 6 månader till. Säljes till aktivt hem där hans enorma kapacitet tas till vara.
Underbar Goldendoodlekille 5 månader, säljes av uppfödaren. Hans pappa är blandras Storpudel/Goldenretriever och mamman är renrasig storpudel. Alltså är han 75% storpudel och 25% golden retriever. Han har en päls som inte fäller, men som behöver trimmas. Han kommer att bli en stor hund, ca 65 cm hög och väga drygt 30 kg. Detta är en aktiv hund som behöver massor av mental och fysisk stimulans för att må bäst. Passar suveränt i en barnfamilj med aktivt hundintresse. En fantastisk familjehund! Uppvuxen i familj med 4 barn, hästar, flera hundar och katter. Passar till agility, lydnad, rallylydnad, spår eller vad du vill! På bilden med 4 hundar ses mamma - grå, pappa - svart och de två andra är helsyskon från kullen innan. Den här valpen kommer bli lik sin pappa, men sannolikt bli grå/silver som sin mamma och syster (den minsta) på bilden. Bilden med en hund är denna valp, jag kompletterar gärna med utomhusbilder via mms. Han är valpvaccinerad samt rabiesvaccinerad, har hundpass. Veterinärbesiktigad ua som valp, görs igen före leverans. Doldafelförsäkrad i Agria. Avmaskad x flera, chippad och registrerad i Jordbruksverket. Detta är en riktigt fin kille som vill ha en familj med aktivt hundintresse. Han är väldigt lättlärd, lyhörd och gosig.
Söker valp eller uppfödare av Goldendoodle alt Labradoodle. Eva-Lott 0733-894997
Hej, Jag som uppfödare har tyvärr fått uppdraget att leta efter ett nytt hem åt Elsa, en andra generationen double doodle (labradoodle + goldendoodle) på 10 månader. Född 24:e september 2015. Hon växte upp med både katter och små barn och har bott med barn i sitt nya hem sen hon var 8 veckor men det bästa för henne är nog att komma till en familj utan allt för små barn som har tiden för henne. Elsa är en social, mysig, kontaktsökande och arbetsglad hund som behöver få både bra motion och hjärngympa för att må bra. Hon är chippad, vaccinerad och besiktigas innan överlåtelse. Labradoodlen är en blandras framtagen först för att få en allergivänligare assistenthund men är mkt populär endast till sällskap pga sin mjukhet och brist på jaktinstinkt. Elsa har däremot inte den karakteristiska pälsen utan har fått mer labradorlik päls men fäller antagligen mindre. Är ni seriöst intresserade är ni välkomna att höra av er med ett mail där ni berättar om vad för hem ni kan erbjuda Elsa. Hennes familj älskar henne väldigt mycket och är måna om att hon kommer till rätt hem. Mvh Sanna