Quantcast
Till salu inom

"gråtande barn tavlan bruno amadio säljes"

Idag

3 rums lägenhet på 83 m²

3 409 kr
Findroommate.se
Idag

3 rums lägenhet på 83 m²

3 409 kr
Findroommate.se
Idag

2 rums lägenhet på 52 m²

3 827 kr
Findroommate.se
Idag

2 rums lägenhet på 52 m²

3 827 kr
Findroommate.se
Idag

2 rums lägenhet på 52 m²

3 813 kr
Findroommate.se
Idag

2 rums lägenhet på 52 m²

3 813 kr
Findroommate.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Sovrum  ·  Älvsborg

Shabby Chic, Antique sängbord, byrå

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
2st sängbord och en byrå med spegel i Antique/ Shabby Chic. Jätte fint, inte använt så mycket då jag har flyttat och tyvärr inte har platsen i det nya sovrummet. Paket pris: 1200kr Har också en större Buddha tavla: 80kr Samt 3st små Buddah tavlor: 120kr Paket pris: 170kr En större tavla (självklart kopia) av Bruno Amadio, Det gråtande barnet i enkel svart ram. Reproduktioner av gråtande barn var mycket populära i inredningen under 1970-talet. Man kan själv byta till ny ram om så önskas: 150kr Får tyvärr inte lägga in flera bilder men om ni skulle vara intresserad av någon utav tavlorna skicka ett mejl så skickar jag bilder. Sakerna finns att hämta i centrala Borås lätt tillgängligt från motorvägen.
1 200 kr
Blocket.se

Visst får du gråta : en bok för barn som sörjer

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 9 månader
KM-Förlaget & Bornelings | Utg. 2001. Ej o.u. | Häftad. | 32 s. | 9789173170055 | Denna bok är förlagsny. | Originaltitel: Sad isn´t Bad | Språk: Svenska --- Mer info: Ni har frågat efter den. Föräldrar och lärare överallt har frågat efter den. Nu har barn som sörjer fått en vänlig och kärleksfull hjälp skriven av en expert för att klara av förlusten av en nära vän. Och det bästa av allt, den är illustrerad i den speciella stil som kännetecknar R.W. Alley. Känd från Livsgnistor för vuxna. Visst får du gråta ger barn i alla åldrar (och dem som älskar och bryr sig om dem) en tröstande, realistisk syn på sorg full av positiv, livsbejakande hjälp att hantera en förlust av en vän när man är ett barn. En bok som förespråkar ärlig och frisk sorg och mognad. | Obs: Denna bok har vi på ett separat lager, räkna med ytterligare dagar i leveranstid. Se villkoren nedan. | LEVERANS: Denna bok har vi på separat lager. Vi strävar efter att kunna skicka den inom 5-6 vardagar.
90 kr
Bokbörsen.se
Hobby  ·  Stockholm

Har du nån gråtande barn tavla?

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Har du någon tavla av konstnären Bruno Amadio / G.Bragolin, dvs motiv av gråtande barn? Om du har det, och kan tänka dig att sälja, så hör av dig via mail! Bifoga gärna bild, info om mått, vart dem finns osv! Allt av intresse!
0 kr
Blocket.se
Antikt  ·  Tingsryd

Tavla på Gråtande barn

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 21 dagar
En tavla på en gråtande pojke säljes. Det är en kopia av en av tavlorna på Gråtande barn , målade av den italienska konstnären Bruno Amadio. Han signerade tavlorna G. Bragolin. Tavlan är inramad i trä-ram med guld-kant i. Reflexfritt glas. Stabil upphängning med ståltråd på spånskiva bakom.
250 kr
Blocket.se
Konst  ·  Köping

Retro 2 tavlor gråtande barn Bruno Amadio

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Retro 2 tavlor gråtande barn Bruno Amadio
51 kr
Tradera.se