Quantcast
Till salu inom: ”

guldarmband blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Det stora armbandet längst ner på bilden är sålt. Beskrivningen nedan gäller således de båda tunnare som är överst. 2 st guldarmband i varierande storlek säljes Längd på alla armband är 20 cm. Totalvikt för de båda armbanden är ca 15 gram. Väger mellan 7-8 gram styck. Säljer helst båda ihop. Pris för båda två 4500 kr. OBS Vänligen hör inte av dig om du vill betala med suspekta transaktioner via Bank of Canada eller ha armbanden skickade till Nigeria eller liknande.
Objekt nr 70. Guldarmband 18 k, 19 cm, 9,1 gr. Säljs genom auktion i Uppsala på Bolandsgatan 10 den 1 december. Auktionen börjar kl 17.00. Visning från kl 15.30. Egendomen säljs i befintligt skick. Kronofogdemyndigheten lämnar inga garantier beträffande egendomens funktion, ursprung och kvalitet. Det är köparens plikt att undersöka objekten på visningen för att förvissa sig om skicket. Kronofogdemyndigheten avgör huruvida budet kommer att godtas eller ej. För mer information se vår hemsida kronofogden.se/auktionstorget.
Jag säljer ett vackert, aldrig använt armband i gul- och vitguld. Armbandet är på 14 karat och väger 5,5 gram. Det är 18,5 centimeter långt och kommer med sin originalförpackning, en fin ask i rödbrun träimitation. Liknande armband kostar minst 3500 kr i butik så detta är verkligen ett fynd då jag nu säljer det för 2500 kr! Jag nås på mail och armbandet hämtas vid Karlaplan på Östermalm.
Säljer ett guldarmband / armlänk i 18 k guld. Ballestra. 9800 kronor motsvarar ca. 299 kr/gram. Priset blir inte billigare än så, då kan jag lika gärna skrota armbandet Bästa köppris idag är 288/gram på hemguld.se längd ca 185 mm. Nypris för ett motsvarande armband är ca 23 000 kr. Armbandet är givetvis solidguld, Garanterat orginal. ** OBS from. 12/3 tom. 21/3 kan jag endast nås på mailen Armbandet finns i Norrköpinjg. Så länge annonen är kvar så är armbandet kvar
Hej! Jag har ett värdebevis på Smycka på 9360 kr som jag fick från mitt försäkringsbolag vid en stöld av mitt guldarmband. Jag är inte intresserad av att köpa något så är därför intresserad av att sälja detta. Men det krävs att jag är med och hämtar ut de som skall handlas och därför bör du bestämt dig vad som skall köpas så köper jag ut de och tar kontanta pengar på plats i göteborgs området