Quantcast
Till salu inom: ”

halvmånefönster lunettfönster äldre säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

5 st äldre halvmånefönster (lunettfönster) säljes. Mått 100x50 cm. Kopplade bågar med fast spröjs i både inner- och ytterbågen, profilerad på insidan. Bra trä, men behöver förstås skrapas och målas. Tre av fönstren har alla rutor hela, ett har en trasig ruta och ett har två trasiga rutor. Hel karm finns till två av fönstren, till övriga finns trasiga karmar som kan användas av den händige (den halvrunda delen av karmen som är den svåra att återskapa finns tillgänglig för alla fönster). Pris per fönster exkl karm 1200 kr (avdrag 100 kr per trasig ruta), hel karm 300 kr, trasig karm 50 kr.
* Vi säljer 37 fönster som är lämpliga till exempelvis bygge av växthus, uteplats, lusthus. De har ungefär måtten 127 * 79 cm. Träet är i bra skick, men de bör få ett lager målarfärg. Tror inte att man behöver skrapa så mycket. Alla fönster 3000 kronor. * 2 lunettfönster, halvmånefönster. Ett i hel halvbåge, 113*68 cm. 1200 kronor Det andra i delad båge, 50 cm * 62 cm per sida. 1000 kronor Finns på Ekerö i Stockholm.
Gedriget gammalt fönster i toppskick, renoverat våren 2013 av professionell fönsterhanteverkare. Linoljat och kittat. Mått: Bredd 90 cm Höjd 48,5 cm En båge med enkelt glas Öppningsbart med gångjärn i basen Två hakar för stängning Omålat Säljes för avhämtning i Mölnbo, ca. 6 mil söder om Stockholm Fler detaljbilder kan mailas på begäran.