Quantcast
Till salu inom: ”

hamster till salu stockholm säljes

Hjärtlös
F

Tidigare annonser till salu

Säljer fin bur och tillbehör för hamster: Fin bur med extra våning och trappa, toaletthörna, matkopp, vattenflaska samt mysigt hus. En påse hamster snacks / godis ingår. Ingår även en stor påse ekologisk hö från Lissma gård, en påse pressat hö som ger 30 liter och en påse cedar chips. En praktisk resebur med ventilerad lock ingår också för resor eller exvis rengöring av buret. En boll för lek utanför buret följer också med. Allt i mycket gott skick. Ungefär ett år gammalt. Allt du behöver! Nytt pris över 1,500.
Bur och tillbehör för gnagare säljes. Buren - vitt galler med lila botten i plast. Mått: bredd 30cm, höjd 23,5cm, längd 47cm (djup 7cm) Den vita färgen på gallret har börjat försvinna på vissa ställen, annars i väldigt bra skick. PRIS: 200 kr Tillbehör: 1 st matskål 1 st springhjul i plast, fästs i burgallret 1 st vattenflaska PRIS: 75 kr för alla Bur + tillbehör: 250 kr Nås snabbast via mail.
Vi har en kull syriska guldhamstrar som nu är redo att flytta till nya hem. De är födda 1 Juni och säljs till Avel, Utställning och sällskap. Mamman är Silvergrå brunörad (Silver rost) och pappan är Creme Umborous (Sobel) Fägerna är Normalfärgad, Silvergrå och Svart, tecknade i Umborous. De säljs med stamtavla, Registrerade i Svenska Hamsterföreningen. De är väldigt tama, nyfikna och sociala. Finns i centrala Umeå, transport till Stockholm och Göteborg finns. Ring eller mejla. :)
Hej Nu säljer jag mina dvärghamstrar en hona och en hane som är ungefär tre månader gamla. Vi hemma har tyvärr ingen tid för att ta hand om dom så dom söker ett nytt hem. Jättesöta, pigga och roliga att leka med. OBS Inga tillbehör ingår (ingen bur eller liknande) Pris: 100kr per styck. Det är bara att ringa eller mejla vid intresse, Tack :)
Hejsan Nu har vi fått några hamster barn som är färdigt utvecklade och söker nytt hem. Det är fyra söta som är ungefär 2-3 månader gamla. Vi här hemma har inte så mycket tid för dom så jag hoppas det finns någon som har tid. Hamstrarna är jättegulliga att leka med, väldigt pigga och inte aggressiva alls. Mamman och pappan finns också vid intresse. Hamstrarna säljs för 20kr/st. Det är bara att ringa! OBS Inga tillbehör ingår (ingen bur eller liknande)