Quantcast
Till salu inom: ”

hus uthyres smedjebacken dalarna säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Renoverings objekt med stora möjligheter. Permanent eller fritidsboende med naturen in på knuten. ca 280 kvm stort med 2 kök och 2 badrum 6 rum med möjlighet att inreda 3 rum till. El,vatten och avlopp som är enskilt. Vattenburet värme system som är tömt pga det stått tomt dom senaste 3 åren. Stor natur tomt ca 4400kvm Här kan ni få ett underbart hus men som kräver lite tid och omsorg. En stor lada med plats för 2 bilar men där halva ladans tak har börjat att ge sig men ladan är ca 25 meter lång så det går att rädda en stor del. Stor gård för lite pengar. Taxerings värdet är 425000:- år 2009. 250 000:- el högstbjudande.
Hej! Det är med stor sorg i hjärtat jag är tvungen att lägga upp min underbara kille på ca 6 månader då familjeförhållandet blivit förändrat! Jag ser att han kommer till en familj som bor i hus då han älskar att få gå ut och hitta på lite bus! Han är van vid barn och hund och har världens bästa psyke att få kelas är det bästa han vet! Pengen är inte det viktiga utan hemmet han hamnar i!
En härlig och fin trea på 80 kvm uthyres till en medelålders eller äldre hyresgäst utan husdjur som vill bo nära natur, men med goda kommunikationer till tex. Fagersta, Söderbärke, Smedjebacken mfl. Hyran är varmhyra och bara husållsström tillkommer. Lägenheten är i ett hus med fyra hyresgäster och finns 8 km norr Fagersta och 8 km söder om Söderbärke. Sänd ett mail med lite info om dig/er om du är intresserad av att hyra. Sedvanlig upplysningar avs. hyresgäst kommer att göras
Lev som medelklassen gör i en idyllisk gammal by helt annorlunda jämfört med storstäder. Perfekt för konstnärer, musiker eller om du bara vill slappna av. Tips: åk skidor under dagen, bada bastu på bakgården, tänd en brasa i kaminen i vardagsrummet. Huset ligger på en återvändsgränd längs vilken ett tiotal hus finns. Det är alltså lite trafik. 10 minuters promenad till mataffären likaså till sjö med badstrand samt kanotuthyrning. Under vintern 30 minuters promenad till liten slalombacke med lift. Egen trädgård med fruktträd, stor vedeldad bastu fristående i trädgården. Även långtidsuthyrning. Kontakta via email.
NallePuh - Sjunger på engelska och spelar på tamburinen - 150:- Nalle Puh - sittandes, sjunger olika sånger beroende på vilken knapp du trycker på - 150:- Tigger - Rumsvakt, känner av när man närmar sig t.ex ditt rum, då studsar den och pratar - 150:- Nalle Puh hus - Nasse och Nalle Puh - 100:- Nalle Puh - Interaktivt Piano - 150:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.