Quantcast
Till salu inom: ”

hemnet säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Vi är en liten familj boendes i Uppsala, som vill flytta ner till Oxelösund omgående och letar därför hus. Renoveringsobjekt inget hinder. Vi håller koll på hemnet hela tiden, men har du ett hus som inte ligger hos mäklare, hör gärna av dig. Vi kan göra en snabb och smidig affär om ni har något som kan passa oss. Max pris: 1 miljon. Maila gärna beskrivning, eller ring. MVH Maria
Stor och fräsch lägenhet på bra läge i Malmö. Värnhem är ett studentvänligt område med kommunikationer, mataffärer och shopping alldeles runt hörnet, samt 5-10 min cykelavstånd till såväl centrum som Möllan och centralstation. Här ligger dessutom stadens största studentboende Rönnen bara ett stenkast bort. Lägenheten är väldigt rymlig och passar för både ensamstående och par, med ett stort kök komplett utrustat med kyl/frys, spis/ugn och diskmaskin(!). Bra bostadsrättförening med god ekonomi. Länk finns till hemnet, där också övrig information samt flertalet bilder kan hittas! För visning, kontakta Reg. fastighetsmäklare Djavad Kristensen på 070-4383433 eller via mail.
Man kan hyra bara huset. Man kan hyra huset möblerat. Man kan även hyra det utrustat, så allt man behöver ta med är skidutrustningen, tandborsten och lite kläder. Dessutom finns en bil man kan få tillgång till. Man kan köpa huset. Vi är öppna för olika lösningar. Se fina bilder på Hemnet eller på Mäklarhuset i Åre som sköter försäljningen http://www.maklarhuset.se/ViewObjekt.aspx?ObjektID=508348 Månadshyran är en grundhyra och relaterad till möblerat/omöblerat/utrustat, med eller utan bil. Driftskostnader tillkommer. Vi ordnar det på det sätt som passar alla bäst. Till ett vettigt pris.
Här finns möjligheten till ett billigt boende. Ett radhus på Viktor Folins väg i G-Hammarby. Boarea93 m².Tomtarea ca200 m². 4 rum,kök,badrum samt toalett. Nya golv och mattor på nedervåningen. Inglasad uteplats. Driftkostnad med vatten,el,renhållning samt försäkring är ca 25-30 tusen/år. Det innebär ca 5000 i månaden med lån och fasta kostnader/månaden. De är billigt boende. Ps: Grannens radhus ligger ute på hemnet, det är samma planlösning. Tyvärr inga bilder,men visar det gärna.
5 a säljes i förening med god ekonomi plan1 av 3 finns på hemnet med bilder kontaktas via telefon