Quantcast
Till salu inom: ”

hilleberg blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Ett härligt tält som vi köpte sent 2008. Använt 5 nätter under cykeltur 2009. Vi har ett Staika och det får räcka. Nallo är otroligt lätt att sätta upp. Outstanding kvalitet. Detta är riktigt lätt och fint med tanke på allt utrymme: >Grönt >2,1 kg netto/2.4 kg brutto >Footprint/skyddsgolv Hilleberg medföljer Tältet är i toppskick. Läs mer här: http://www.hilleberg.se/sv/products/nallo OBS Vi säljer endast via telefon. Vi svarar EJ på mejl. 4500:- är priset som gäller. Det prutar vi inte på. Vi kan skicka med bussgods om du inte kan köpa det på plats. Det kostar då 125:- i frakt. Vi gör betalning via internetgirot om det ska skickas.
Säljer mitt lätta 2-manna då jag inser att det inte kommer bli använt. Tältet väger in under 1 kg och är gjort i siliconbehandlad nylon som Hilleberg fast tunnare för att spara vikt. Perfekt för den/dom som vill lätta på ryggsäcken. Själv köpte jag det för att springa i fjällen. Mycket bra skick då jag endast använt det ett par nätter. Information om tältet finns på http://www.addnature.com/product.aspx?pf_id=TERRANOVASOLARPHOTON2 Finns i Gästrikland men kan givetvis skicka.
Grön tältduk Bruksskick Inga skador förutom liten reva på förvaringspåsen.
Hej har ett grönt Staika kupoltält köpt våren 2010. Använt 2 nätter enbart. helt i nyskick.
Saivo i mycket bra skick säljes. Ett riktigt bra tält för dig som prioriterar kvalitet och vill ha det bästa 3-personerstältet för 4-säsongsanvändning som finns att få tag på. Tältet har dubbla absider, smart förvaring samt mycket bra ventilation och extrem stryrka. Tältet är använt totalt 15 nätter och i mycket bra skick. Extra stormlinor och markpinnar medföljer.