Quantcast
Till salu inom: ”

mckinley beta 4 tält säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer i samband med flytt mitt McKinley Beta 4-tält som endast är använt en gång. Relativt enkelt att sätta upp, stora utrymmen och väldigt tåligt mot vatten och vind. Stort "förtält" med plats för packning, solstolar och med en höjd på ca 180 cm. Är det varmt ute går det att öppna tälttyget och endast ha myggnätet för öppningen då de sitter på separata blixtlås. Det medföljer även en typ av mellanväggsduk att ha för att skärma av sovutrymmet sinsemellan.
4-manna tält McKinley Beta 4 Mycket bra kvalitetstält med bland annat tejpade sömmar. Har testats i stört-regn och höll tätt. Inköpt för cirka 2500 kr. Använt cirka 3 tillfällen. Pris: 900 kr Gummistövlar McKinley storlek 38 - Knappt använda. Pris: 100 kr Hämtas i Haninge. Ring! Ej mail/sms Tel: 070-271 59 95, 070-337 28 75
Hej Jag ska nu sälja mitt 4-mannatält, McKinley Beta4. Stort förtält med ståhöjd. Lätt att sätta upp, obetydligt begagnat ca 3 år. Säljes pga husvagnsköp.
Ett McKinley Beta 4 tält säljes. Det är ett 4-manna tält. Det är en sovdel som går att dela av i två rum samt en utedel där man kan ha ett bord för att äta vid. Det är några år gammalt men är i bra skick.
Ett fyrmannatält som är ca 5 år gammalt men i bra skick. Tältet är rymligt och lätt att sätta upp. Det ingår även plastmatta till golv utanför sovdelen.