Quantcast
Till salu inom: ”

honda 80cc cross säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Flakmoped

Trollhättan
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hallå i stugan jag har då en honda 80 cc Cr cross som då tyvärr har värmenype kollat upp det och de är enbart kolven som är trasig bara de som behöver fixas annars går den som en klocka igen den är av årsmodell 93 välskött, Tänkte antingen sälja den eller eventuellt byta den mot en moped i bra skick,maila eller ring 070-4648416 kan nås dygnet runt! ska jag sälja den så hade jag tänkt runt 5 tusen för den som den är nu mvh andreas!
hallå där jag har då en honda cr 80 cc cross årsmodell 92, riktigt fräsh av sig fått många komplimanger av skicket på den , enda nakdelen som är nu är att kolven e skuren så måste ha en ny kolv till den sen funkar den som den ska igen , inge som helst fel på cylindern eller något sånt enbart kolven som bör bytas ut sen ska de inte vara något annat =)... eftersom jag inte har tid och ork och ska nu om 1 månad utomlands så vill jag sälja den för en billig peng.... Jag hade tänkt mig runt 3000kr. ! mvh andreas
Honda 80cc 2takt går fint och startar lätt, har stått stilla i många år. Men går hur bra som helst. 6vxl Cross-ställ till bil. Hjälm. S/M Cross skor. stl 37/38 Mag skydd. 2 extra däck i bra skick. Däcken på crossen är även i bra skick. cross-stöd. Verkstadshandbok. Kylarkåpan är lite skadad, men inget allvarligt. Ring efter 16:00 pga jobb. 076 1312849 Seriösa ringer.