Quantcast
Till salu inom: ”

cross 80cc yamaha säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

hej Nu ska det gamla bort. jag har 2st Yamaha yz 80cc till salu. En av dom är komplett och den andra är reservdels cross men den går också att plocka i hop om man har tid lust och ork. den som är komplett går som en klocka om man tänker på hur gammal den är. ring helst efter 16.00 på vardagar b.v.s.a. mvh : rikard
Motionskörd av tidigare ägare och under senaste åren då jag ägt dem knappt körts alls. Bra skick. Går bra och är lättstartad. 250cc är avställd men går att registrera. har ett extra bakdäck med dubb som följer med, samt cross bak skärm. De har aldrig tävlingskörda. För 250cc vill jag ha 9990:- och för 80cc vill jag ha 4990:- eller seriöst bud bör båda. Transport kan ordnas inom stockholm.
Hejsan, tänkte sälja crossen då jag inte längre har intresset, det är alltså en Yamaha 80cc som går riktigt bra, startar direkt. Kicken har lossnat så man får springa igång den men den startar direkt ändå, inget som är jobbigt direkt. I övrigt en pigg och rolig cross att köra som fungerar utmärkt. för mer information ring eller mejla. Kom gärna med bytesförslag i samma prisklass.
Hej! Nu säljer jag min cross eftersom jag växt ur den och för att den bara står i garaget och tar plats. Det är en yamaha 80cc höghjuling. Den går som ett skott och de har aldrig varit problem med den under dem 7 åren jag haft den. Jag har inte använt den så mycket kanske en gång varannan månad. Men dem senaste åren har jag inte kört något. Den har nytt cross styre. Ring, maila eller smsa vid intresse!
hejsan ! Nu ska våra gammla crossar bort på grund av att dom bara står och inget åker med dom, det är alltså 2 st 80cc som inte körts på väldigt länge men startades upp för någon dag sen och gick alldeles utmärkt ! fortfarande väldigt pigga och rappa. har även nästan alla reservdelar man kan tänka sig som kopplingslameller, ram , däck med fälg , kåpor ,kolv , cylinder m.m! Ta allt för 6000 eller bara crossarna för 5000..helst båda två(kan finnas viss prutmån ) mejla eller kontakta mig på 0736630742, sms gå också bra ! mvh