Quantcast
Till salu inom: ”

hundhus isolerad säljes

Ny hus

Tumba

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ett nygjort, oanvänt hundhus som är anpassat för två medelstora hundar av typ labrador. Innermått: Bredd: 1400 mm Djup: 1100 mm Höjd: 800 mm Huset går att dela av i mitten med en skiljevägg om man så önskar, så att det blir två separata in- och utgångar. Fönster i mitten för att få in ljus. Isolerat med 40 mm frigolit i golv, väggar och tak. En fin altan utanför ingår. Taket är uppfällbart.
Ett hundhus som vi har haft till våra två rottweiler. Det är endast använt en kortare period. Det är isolerat, har en terrass och ett öppningsbart tak. Vi har även en del hundsaker, bland annat skålar, koppel och halsband. Har även fler saker.. Hör av er om ni är intresserade eller vill ha mer info och bilder. Pris på de olika sakerna kan vi diskutera vid intresse. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Isolerat hundhus med installerat 140 w element för hundhus och transformator, ventilerat. Mått utan tak 107x129. Taket mäter 150x174 och är i plåt. Mina två jaktgolden älskar huset och ligger där för jämnan. Man går in i en 'sluss' och sedan in i 'rummet' där det finns ett fönster. Huset är gediget och väger därefter. Man måste vara fyra man som bär! Kan dessvärre inte bistå med den hjälpen. Om annonsen är kvar så är huset kvar fram till 29 maj. Maila gärna om frågor men bemöda er inte med att pruta.
Hundhus i läkträd, isolerat i tak, väggar samt golv. Taket går att lyfta av helt om de behövs bäddas eller städad. Ca 120 långt och 80 cm brett. (Är ca mått) Är betsat så det håller många år till. Jätte fint skick. Passar lite mindre hundar. Ex drever..:-) Mycket stabilt och tungt Billigare vid snabb och smidig affär. Med vänlig hälsning, Ida.
Har sålt min hund så därför är det fina hundhuset nu till salu. Den är isolerad och el indragen. Element, Ut och invändig belysning, Två fönster varav ett öppningsbart. Platå invändigt för att undvika att hunden utsätts för kallras från luckan. Myggdörr följer med, Myggnät för ventiler och det öppningsbara fönstret. Utvändiga mått på hundhuset: 2 X 2,9 m Innermått: 1,65 X 2,55m Takhöjd: 1,95m Mått till nocken ca 2,70 m Hundgården är 8x4 m Hundgården nedmonteras av köparen. Lastning av hundhus kan ordnas. Ring för mer info! :-)