Quantcast
Till salu inom: ”

hus till salu bangsaen thailand säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

I Bangsare ligger vårt hus som vi nu vill hyra ut under hela 2013/14. Bangsare är ett litet fint och framförallt lugnt fiskesamhälle direkt vid stranden ca 25 km från Pattaya samt 14 mil från Bangkoks internationella flygplats. Vi har gångavstånd till en fin mataffär (Tesco) samt en mängd restauranter från enklare gatukök till restauranter med havets delikatesser samt flera internationella kök. Det är inte långt till stranden (som har utmärkt service). Huset som vi byggde 2009 består av 3 rum och kök (spis, ugn, micro, tvättmaskin, vattenkokare, kyl&frys etc.), har 2 badrum samt en pool på 4x10 meter som är vår egen. Vi har en utedusch i anslutning till poolen. Huset är på 90 m2 har ingen insyn och vi har installerat A/C i alla rum. Internet 10MB ingår + satellit TV. Månadskostnaden vid hyrestid en månad eller längre är från 5,000 kronor exklusive förbrukning av vatten och el. Passa på vi har inte mycket ledigt nu!
Villa 77 m2 med två stora terrasser och med pool i området. Barnvänligt. tre sovrum med inventarier inkl. TV, utemöbler m.m. AC i alla rummen. Området färdigt och fungerande service betr. underhåll, uthyrning m.m.Beläget 80 km från Bangkok, Bangsaen   Prova och hyr en månad 5000 kr  vid köp avräknas detta.  Nypris c:a 1.050.000 SEK.
Bangsare Bang Sare är en vacker liten fiske by som ligger endast ca 1,5 timmarmed Taxi från flygplatsen i Bangkok. Jag kan beställa säker taxi som väntar på er med namnskylt då ni kliver av flyget och kör er direkt till huset, om ni vill så gör taxin ett stopp för kaffe och lite handling på önskat ställe. Huset ligger i ett lugnt och fint område som bevakas dygnet runt och huset har egen mur med grind, området är barnvänligt. Det är gångavstånd till matställen, apotek, affärer, 7-eleven, bankomater, marknader, restauranger, Internetkaféer, bensin, mm. Det är promenadavstånd till stranden??, som är fin och där finns många matställen. Huset: Huset är nybyggt och har egen pool, två sovrum och ett vardagsrum i öppen planlösning till köket. Det är AC i alla rummen, ute finns bord och stolar under tak. Det finns tv och dvd. Köket har kyl med frys, spis, brödrost, vattenkokare. Ett sovrum har en stor dubbelsäng, garderob och ett sminkbord. Det andra sovrummet har 2 st enkelsängar. Egen privat pool: Poolskötsel ingår i priset. Internet: Huset har eget internet med uppkoppling genom telekabel (modem). Fler bilder på huset och omgivningen i Bangsaray, Bang Saray finns på www.thailandservice.se under fliken "huset i Bang Sare". Kostnad för el och vatten tillkommer. Pris att hyra: Lågsäsong 1700 kr/vecka, (v 15-43) Högsäsong 2700 kr/vecka, (v 44-14) Peaksäsong 3500 kr/vecka, (v 51-1)