Quantcast
Till salu inom: ”

hus till salu björkö säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi hyr ut en ny och fräsch lägenhet i hus med balkong i anslutning till ett stort badrum med bubbelbad. 3-4 bäddar. Ni har nära till mataffär, nyöppnad fiskaffär och bageri. På ön finns en pizzeria och restaurang Sea side som ligger alldeles nära vattnet. Med skogen inpå knuten kan ni verkligen njuta av lugnet och härliga promenader i naturskön miljö med salta bad och stränder inom nära räckhåll. Det tar ca 45 min med buss 25 min med bil in till Göteborg. V 25 26 28 30 33 är lediga! Välkomna!
Vi hyr ut en lägenhet i hus med balkong i bästa läge på Björkö i Göteborgs Norra skärgård. Fullt utrustad med diskmaskin, badrum nere och toalett uppe. Öppen spis. 4 bäddar, en dubbelsäng och en bäddsoffa. Ni har nära till mataffär, nyöppnad fiskaffär och bageri. På ön finns en pizzeria och restaurang Sea side som ligger alldeles i närheten. Med skogen inpå knuten kan ni verkligen njuta av lugnet och härliga promenader i naturskön miljö med salta bad och stränder inom nära räckhåll. Det tar ca 45 min med buss 25 min med bil in till Göteborg. Välkomna!
Vi hyr ut vårt fina husBjörkö under några veckor i sommar. Vi erbjuder 5 rok med 8-10 bäddar. Passa på att njuta av skärgården när den är som bäst, då vår ö har allt som man kan önska sig på sin semester. Förutom närheten till Göteborg, 40 min med buss, 25 min med bil, kan man också njuta av salta bad från både klippor och strand. Björkö erbjuder också fina promenadvägar i härliga havsnära omgivningar samt ICA-butik, Atg/Svenska spel-ombud, pizzeria, restaurang, fiskaffär och bageri. Välkommen till Björkö!
Vi hyr ut ett hus med fantastisk havsutsikt under v. 32 ev. 33 Huset är fullt möblerad inkl. köksutrustning och TV. Vi erbjuder 9 bäddar. På Björkö finns ICA affär, bensinstation, kiosk med ATG-tips, pizzeria. restaurang Sea Side, fiskaffär och glasskiosk. Det finns flera härliga badplatser att välja mellan om man har små eller stora barn. Det tar ca 25 min med bil till Göteborgs centrum och det finns goda busskommunikationer. Välkomna !
Vi hyr ut vårt fina husBjörkö under några veckor i sommar. I huset finns tillgång till 5 rok, 2 badrum och 8-10 bäddar. Altaner finns i 2 väderstreck. Passa på och njut av västkusten och dess skärgård när den är som allra bäst. Björkö har allt som man kan önska sig på sin semester, med salta bad från både klippor och strand liksom fina promenadvägar i fantastisk natur. På ön finns Ica-butik, pizzeria, restaurang, atg/sv.spel-ombud, fiskaffär mm. TillBjörkö kommer du med Vägverkets gula (kostnadsfria) färja som tar ca.5 min. Ring eller maila för mer info. Välkomna!!