Quantcast
Till salu inom: ”

hus till salu munka ljungby säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

På nytt kommunalt område i Munka-Ljungby kommer att uppföras villor i 1 eller 1 ½ plan. Välj valfri villa från Älvsbyhus hus katalog. Exempel: Villa i 1 plan 121,4 kvm inklusive ränta och drift. Månadskostnad: 6 931:- Hög standard med bl a kakel/klinker, trägolv, all maskinell utrustning, inbyggnads -ugn och mikro, induktionshäll, m.m. VI ORDNAR FINANSIERINGEN! Inflyttningsfärdigt till fast pris! Inklusive tomt, anslutningasavgifter, pantbrev/lagfartskostnader, bygglovskostnader m.m. Kontantinsats från 50.000:-
5 rum och kök, mellan Örkelljunga och MunkaLjungby, möblerat, nyrenoverat, med skog och mark intill huset. Tyst och lugnt läge med sparsam trafik. Stor tomt och garage, tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, jordkällare, alltan, uteplats. Nära till fiske, golf och skidåkning. Uthyres från 2013-01-01 (helst på längre tid) med förbehåll att ägaren har tillträde 4 veckor på sommaren(ni betalar ingen hyra då).Kall hyra 6000 kr/ mån. Obligatorisk bakgrunds kontroll.
Vi är ett ordningsamt par som hellst vill tillbakatill hus/villa/gård igen i Ängelholm, MunkaLjungby, Åstorp, Bjuv med omnejd. Vi har en liten hund och umgängesbarn. Hon är trädgårds-, bygg-, motor intresserad. Han har varit inom bygg branchen, är motor intresserad. Båda är förnärvarande sjukskrivna men hon är utbildad yrkes chaufför och börjat plugga till undersköterska. Max hyra. Kallhyra: 5500kr Varmhyra: 7000kr Kan flytta in tidigast den 1/4
Hej! Jag söker större boende på minst 4 rum och kök,då jag har 3 barn och dom vill gärna ha vars ett rum. Gärna beläget i Ängelholm. Men närliggande trakter såsom Munka Ljungby går även bra. Är intresserad av både lägenhet och hus att hyra. Är det ett hus går även renoverings objekt bra till viss del. Är skötsam och betalar alltid räkningarna. Har fast jobb med bra och stadig inkomst. Djur och rökfri. Har du något jag söker så hör gärna av dig/er .
5 rum och kök, mellan Örkelljunga och MunkaLjungby, möblerat eller delvist omöblerat och nyrenoverat. Med skog och mark intill huset. Stor tomt och stort garage, tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, jordkällare, alltan och uteplats. Nära till fiske, golf och skidåkning. Uthyres helst på lång tid, 4500 kr/månad i kall hyra vid rätt person och långtidskontrakt. Med förbehåll att ENBART ägaren ska bo i huset 4 veckor på sommaren. Detta är inte förhandlingsbart och kan inte diskuteras. KALL HYRA 4500-6000 kr/mån. Hyresgästen ska inte ha betalningsanmärkningar. Ni ska ha fast inkomst!! OBLIGATORISK BAKRUNDS KONTROLL!!