Quantcast
Till salu inom: ”

hus till salu nordmaling säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

PowderPuff (pälsade) valpar söker eget hem , mycket trevliga, glada och frammåt valpar, allt är roligt och busigt. Båda föräldrarna är ögonlysta och patella U.A. utställda och trevliga. Valparna växer upp här i mitt hem med mig och mina andra fem hundar som blir deras "lektanter och far" får vara med i hela huset , vana med folk och blir biltränade, valparna får flytta först när dom fyllt 8 veckor, allt enligt SKK:s regler och jag är Diplomerad uppfödare av SKK. Är Du intresserad är du välkommen att höra av dig till mig, komma och hälsa på eller ta en titt på sidan princessleias.se
Hus på 120 m2 med ett stort kök, fyra stora sovrum, vardagsrum med öppen-spis och två toaletter varav en med dusch och golvvärme. I husets källare finns en stor tvättstuga, potatiskällare, förråd och pannrum med ved, el eller pellets. På gården finns en ladugård som är under ombyggnation till stall eller garage. Det finns även ett vindskydd, vinbärsbuskar, jordgubbspyramid, sandlåda och några odlingsbänkar. Tomten är på ca: 4000m2. Närhet till badplats ca: 500m. Affär, förskola och skola upp till 2:an finns ca:5km från bostaden. Vid intresse kan man även ringa 070/2333905 Pris diskuterbart!! Bilder kan ordnas.
Vi är två söta kattsystrar, Selma och Signe. Vi bor i ett stort härligt hus. Men nu har husse blivit allergisk mot oss, så vi måste flytta. Vi vill gärna bo tillsammans. Vi är ca 4 månader, gosiga och busiga. Matte och husse har köpt transportbur, klösträd och låda (med tak) som ni också kan få köpa. ( 200, 150, 150 kr) Allt i nyskick. Våra leksaker och matskålar följer givetvis med.
Träpellets, 8 mm, tillverkad i Nordmaling. I storsäck eller småsäck på pall. Levereras med egen lastbil eller för avhämtning. Pris: Storsäck (ca 600 kg) hämtpris 1450 kr. Levererat 1500 kr Pall (ca 832 kg) hämtpris 2100 kr. Levererat 2240 kr. Vid köp av mindre än tre enheter tillkommer frakt, 100 kr. Vi kan även erbjuda delbetalning.
Vi är en familj med 2 barn som söker Villa/hus/gård i trakterna runt Nordmaling. Huset bör vara minst en 4:a minst på 100 kvm el större, gärna en gård med ladugård om det finns men gärna garage. Vi kollar hellre på ett hus för mycket än ett för lite, så funderar ni på att hyra ut ert hus/villa el gård en längre tid eller vet ni av någon som gör det, tveka inte att höra av er till oss. Ekonomi finns, vi är skötsamma! Less på bo i lägenhet! Mvh Mona och Thomas