Quantcast
Till salu inom: ”

hus uthyres vara kommun säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Skötsamt par med fasta inkomster och goda referenser önskar köpa eller hyra hus med omgående/skyndsamt tillträde. Inga ockerhyror vid hyrning. Företrädesvis önskar vi köpa hus med berg-eller jordvärme installerat inte alltför långt från Växjö. Vi beaktar naturligtvis ett längre avstånd om det är ett väldigt förmånligt pris, men ockrare göre sig ej besvär. Minst 3 R o K , gärna på landet och inte mitt i smeten vägg i vägg med grannen. Gott om förvaring inne eller ute. Kom med förslag, alla seriösa förslag beaktas. Vi var tvungna att välja en kommun men tittar på samtliga kommuner med max fem mil från växjö.
Vi är ett par som söker hus att hyra i Växjötrakten. Med i familjen finns även en mysig Lagottotik (hund som inte fäller). Båda två är heltidsarbetande inom Växjö Landsting respektive Kommun. Stabil eknomi och goda referenser finns. Vi är ett lugnt par och måna om att ha det fint runt omkring oss. Självklart rökfria. Vi söker ett hus att hyra i trakten kring Växjö. Allt upp till 2 mil utanför stan är av intresse. Vill ni veta mer, tveka inte att höra av er! MVH Johan & Jessica
Gatuadress: lyegatan 19 Kommun: Gotland Möblerad Veckohyra: 7500:- Antal sängar: 6 Uthyres korttid Boyta: 120 m² Postnummer: 621 43 Annonstext: Fin villa i n-östra Visby, uthyres veckovis från 7500kr per vecka. 6 bäddar. Villan är ljus o rymlig o fullt utrustad samt tillgång till husets trädgård. Nära till mataffär och gångavstånd till ringmuren. Rökning tillåten utomhus. Ej husdjur. Ej partyfolk! För mer info ring eller mejla.