Quantcast
Till salu inom: ”

husbil uthyres hund tillåten säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hyr endast ut till de som skall använda den för 2 pers. Ej barnfamiljer. B-körkort krävs och husbilsvana med god erfarenhet av husbilskörning och handhavande gasol o övrig utrustning. Endast körning i Sverige. 200 fria mil därefter 15kr/milen. Hund tillåten på golv, ej i stolar soffa säng. Personligt möte innan godkänd hyrare. Byte sön-sön eller enligt ök. Flerveckorshyrare har förtur. Fås nogrannt lämnas lika välstädad. Noga med val av hyrare av min "ögonsten" pga tidigare vårdslöshet. Försäkring finns på bilen. Hela summan lämnas vid hämtning. mer info o bilder på www.deasab.se Välkomna!
Hyr endast ut till de som skall använda den för 2 pers. Ej barnfamiljer. B-körkort krävs och husbilsvana med god erfarenhet av husbilskörning och handhavande gasol o övrig utrustning. Endast körning i Sverige. 200 fria mil därefter 15kr/milen. Hund tillåten på golv, ej i stolar soffa säng. Personligt möte innan godkänd hyrare. Byte sön-sön eller enligt ök. Flerveckorshyrare har förtur. Fås nogrannt lämnas lika välstädad. Noga med val av hyrare pga tidigare vårdslöshet. Försäkring finns på bilen. Hela summan lämnas vid hämtning. mer info o bilder på www.deasab.se Välkomna!
Hyr husbil av oss för drömresan! Vi finns i Stockholm. Sommar som vinter - med husbil är ni alltid fria att göra det ni helst vill göra för dagen! Fler och fler har upptäckt friheten med husbil, men steget kan vara lite längre att köpa en egen. Varför inte hyra en husbil av oss istället? Vi finns i Sorunda, ett par mil utanför Stockholm. Givetvis kan du parkera din bil hos oss under tiden du hyr husbil. Skidresa eller sommarsemester? Oavsett årstid - med husbil är ni alltid fria att göra det ni helst vill göra för dagen! Friheten att kunna bestämma dag för dag vart man vill ta vägen med hela sitt bohag är en härlig upplevelse. Klart att hunden ska följa med på semestern! Nu kan även ni som har hund hyra av oss. Vi har en husbil där det är tillåtet att ha med sig hund - något ingen annan uthyrare erbjuder. Nya och fräscha bilar Samtliga våra husbilar är av 2009 års modell och är självklart mycket fina och fräscha. Varför hyra husbil av oss? Eftersom vi själva har rest med husbil sedan 2001 vet vi vad det innebär att vara på resande fot och kan ge er en hel del nyttiga tips och idéer som har med husbilslivet att göra. Vi innehar F-skattsedel och tillstånd från Länsstyrelsen att bedriva biluthyrning och är medlemmar i Biluthyrarna Sverige. Passa på och hyra husbil av oss du också!
Hobby van T 500- 08 uthyres hund tillåten. 2/3 bäddar stort garage, Finns i Mölndal med kan levereras till kungsbacka, göteborg, varberg och liknande närliggande platser. Fria mil, gasol ingår.
Att semestra med husbil ger dig möjlighet att få se och uppleva många fantastiska platser. Pontus Husbilar hyr ut moderna och fina husbilar. Husbilarna uthyres komplett utrustade för en bekväm och lyckad semester. P-plats finns. Husdjur tillåtet i Husbil 2. !!! NU FINNS ÄVEN EN HUSBIL FÖR HUND OCH KATT !!! Låt din drömsemester börja här. Välkommen till Pontus Husbilar!