Allt till salu inom "allergivänliga hundar"

Sortering:
Maltipoo
Sala
Idag

Maltipoo Visa liknande

32 000 kr
Blocket.se
Labradoodle
Kristinehamn
Igår

Labradoodle Visa liknande

15 000 kr
Blocket.se
Labradoodle valp
Ljungby
2 dagar

Labradoodle valp Visa liknande

30 000 kr
Blocket.se
Maltipoo
Åstorp
2 dagar

Maltipoo Visa liknande

20 000 kr
Blocket.se
Maltipoo
Sala
2 dagar

Maltipoo Visa liknande

32 000 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 52

Tidigare annonser till salu

Djurskötare  ·  Jämtlands län

Dagmatte

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Matte har fått jobb i centrala Östersund från och med första maj. Söker därför en dagmatte till min treåriga Irish soft coated wheaten terrier (allergivänlig och löser ej hår). Han (kastrerad) är alltid glad, van att bo i lägenhet - skäller inte, går ihop med alla människor och hundar, älskar promenader och att mysa, är tränad i lydnad sedan valpålder. Helt problemfri. Har tidigare också varit hos dagmatte tillsammans med annan hund fram tills nu då vi ska flytta. Jag söker någon som han kan vara hos dagar, och även kvällar när jag arbetar. Även helger kommer att förekomma. Mejla eller sms:a och berätta vad du kan erbjuda så ringer jag upp.
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Simrishamn

Shih Tzu

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 19 dagar
Två små godingar kvar att tinga,f,6/6 alltså 10 veckor gamla och redo att flytta hemifrån.Vid lev är dom vet bes chippade vacc samt avm.Shih tzun är en liten pigg och rolig vovve,kan vara ganska envis när dom satt sig för något.Dom är lätta att handskas med och väldigt lättlärda.Pälsvård krävs då pälsen växer en dryg cm i månaden antingen man kammar o borstar eller så trimmar man ner vovven.Man slipper fällning då det är en trimras,räknas därför som allergivänlig.En tik och en hane finns kvar,på bilden är det tiken med svart mask.Priset är 5500:- Inga avbet,inga foderavtal Tel 0731 806697
5 500 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Uppsala

Möblerat rum uthyres till kvinnlig student

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Hej! Jag hyr ut ett rum i min lägenhet till en kvinnlig student. Jag bor i en 4:a med min dotter, 17 år, och vår lilla allergivänliga hund, Tira. Rummet är möblerat med säng, skrivbord och hyllor. Vi kommer att dela på badrum och kök. Trådlöst internet finns. Vi bor 6 kilometer från själva stan, 16 minuter med buss och 20 minuter med cykel. Om du är intresserad eller har några frågor, ring gärna mig på 0739041375
2 700 kr
Blocket.se
Hund  ·  Uppsala

Yorkshireterrier valpar med stamtavla

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Små och söta yorkshireterrier valpar födda den 15 september, 3 tikar och 1 hane vill hitta nya hem! Vid flytt är dom: registrerade i skk med stamtavla avmaskade vaccinerade och chip märkta Vana vid barn och andra hundar, uppväxta i hemma miljö. Valparna är redo att lämna boet den 15:e November då dom är 8 veckor! Valparna går att tingas för en handpenning på 2000 kr som ej återbetalas vid ånger. Yorken är en stor hund i liten förpackning, som är allergivänlig. Ring kvällstid efter klockan 18 vid intresse.
11 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Dals-Ed

Helt bedårande liten nakentik

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Söker du en allergivänlig och lättskött liten familjehund så kan denna lilla tjej vara något för Dig! Hon är 50 % Chinese Crested och kommer även att se ut som en sådan. Mycket naken med endast några strån på svansen :) Föräldrarna finns att träffa och är fantastiska familjehundar. Kommer vara van med småbarn, andra hundar och katter! Lev klar 3 november och är då: * Vaccinerad * Chip-märkt * Avmaskad * Dolda Felförsäkrad * 8 veckor Välkommen att höra av Dig om du är seriöst intresserad!
6 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj