Quantcast
Till salu inom: ”

allergivänliga hundar säljes

Tidigare annonser till salu

Matte har fått jobb i centrala Östersund från och med första maj. Söker därför en dagmatte till min treåriga Irish soft coated wheaten terrier (allergivänlig och löser ej hår). Han (kastrerad) är alltid glad, van att bo i lägenhet - skäller inte, går ihop med alla människor och hundar, älskar promenader och att mysa, är tränad i lydnad sedan valpålder. Helt problemfri. Har tidigare också varit hos dagmatte tillsammans med annan hund fram tills nu då vi ska flytta. Jag söker någon som han kan vara hos dagar, och även kvällar när jag arbetar. Även helger kommer att förekomma. Mejla eller sms:a och berätta vad du kan erbjuda så ringer jag upp.
Två små godingar kvar att tinga,f,6/6 alltså 10 veckor gamla och redo att flytta hemifrån.Vid lev är dom vet bes chippade vacc samt avm.Shih tzun är en liten pigg och rolig vovve,kan vara ganska envis när dom satt sig för något.Dom är lätta att handskas med och väldigt lättlärda.Pälsvård krävs då pälsen växer en dryg cm i månaden antingen man kammar o borstar eller så trimmar man ner vovven.Man slipper fällning då det är en trimras,räknas därför som allergivänlig.En tik och en hane finns kvar,på bilden är det tiken med svart mask.Priset är 5500:- Inga avbet,inga foderavtal Tel 0731 806697
Hej! Jag hyr ut ett rum i min lägenhet till en kvinnlig student. Jag bor i en 4:a med min dotter, 17 år, och vår lilla allergivänliga hund, Tira. Rummet är möblerat med säng, skrivbord och hyllor. Vi kommer att dela på badrum och kök. Trådlöst internet finns. Vi bor 6 kilometer från själva stan, 16 minuter med buss och 20 minuter med cykel. Om du är intresserad eller har några frågor, ring gärna mig på 0739041375
Små och söta yorkshireterrier valpar födda den 15 september, 3 tikar och 1 hane vill hitta nya hem! Vid flytt är dom: registrerade i skk med stamtavla avmaskade vaccinerade och chip märkta Vana vid barn och andra hundar, uppväxta i hemma miljö. Valparna är redo att lämna boet den 15:e November då dom är 8 veckor! Valparna går att tingas för en handpenning på 2000 kr som ej återbetalas vid ånger. Yorken är en stor hund i liten förpackning, som är allergivänlig. Ring kvällstid efter klockan 18 vid intresse.
Söker du en allergivänlig och lättskött liten familjehund så kan denna lilla tjej vara något för Dig! Hon är 50 % Chinese Crested och kommer även att se ut som en sådan. Mycket naken med endast några strån på svansen :) Föräldrarna finns att träffa och är fantastiska familjehundar. Kommer vara van med småbarn, andra hundar och katter! Lev klar 3 november och är då: * Vaccinerad * Chip-märkt * Avmaskad * Dolda Felförsäkrad * 8 veckor Välkommen att höra av Dig om du är seriöst intresserad!