Till salu inom

"hyla gst vatten dammsugare säljes"

Härnösand
Igår

Volkswagen Passat Variant 1...

7 000 kr
Blocket.se
Sölvesborg
Igår

Minigrävare, Minihjullastar...

1 000 kr
Blocket.se
Säffle
Igår

Volvo V70 D3 Momentum Ny Be...

59 000 kr
Blocket.se
Sotenäs
Igår

RIB Motorbåt Unlimited 600...

135 000 kr
Blocket.se
Butik Trosa
Igår

Linder Fishing 440 -2021

33 900 kr
Blocket.se
Jönköping
Igår

Fin kabe smaragd 540 gle

30 000 kr
Blocket.se
Arvika
Igår

Diesel snipa säljes

50 000 kr
Blocket.se
Butik Falun
Igår

Blött i schaktet? Hydraulis...

17 375 kr
Blocket.se
Falkenberg
Igår

Arrma outcast 4s

3 800 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Göteborg

Dammsugare med unika funktioner Hyla GST

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag säljer nu min dammsugare från Hyla. Ett system med många användningsområden: dammsugning, djuprengöring av mattor och klädslar, desinfektion, våt rengöring samt luftrening. HYLA - det universella rumsreningssystemet hindrar smuts och damm med vatten och renar luften. Frisk luft förbättrar din hälsa och ökar ditt välbefinnande. För att se hur denna damsugare används så kan ni klicka på länken och kolla på filmen: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VwGmm9F0gOQ Har kostad 25 950 kr
13 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Östergötlands län

Hyla GST

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Hyla dammsugare som är i jättefint skick och använd mycket sparsamt rumsreningssystemet hindrar smuts och damm med vatten och renar luften. Ett system med många användningsområden: dammsugning, djuprengöring av mattor och klädslar, desinfektion, våtrengöring samt luftrening. Nypris ca 25 000kr Pris:5000kr ej prutbart Kan skickas men då gäller förskottsbet
5 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Norrköping

Hyla städmaskin

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Helt ny Hyla GST (dammsugare). Luft och rengöringssystem-förenar smuts och damm med vatten. Med vattenbehållare som renar luften, tar bort damm,gaserallergener&kvalster allergi vänlig! Helt ny ingår Hyla dofter! Hyla luftrenare! Allt komplett i kartong! Nypris 25000kr!! Prutare undanbedes!! Är priset som gäller så bespara mig mail och samtal med sista priset kompis!!
13 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Jönköping

Hyla GST Dammsugare

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hyla GST Luft och rengöringssystem som förenar smuts och damm med vatten. Med vattenbehållare som renar luften, tar bort damm, är allergivänlig. Hyla dofter ingår. Hyla luftrenare. Allt komplett. Nypris 30 000 kr. Nyskick. Läs mer på http://www.hylasverige.se/ Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
15 000 kr
Blocket.se

Dammsugare - Hyla GST med massa tillbehör

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Hej. säljer nu min dammsugare/städmaskin. maskinen är extremt användbar i alla områden i hela huset. ersätter det mesta i städskrubben med en enda maskin. den använder sig bara av maximalt 850w ström (sköts automatiskt) och ca 2 liter vatten. maskinen fungerar för det mesta du kan tänka dig när det handlar om städning. men det nästan viktigaste med maskinen är att den är en luftrenare. rengör lite mer än 200 kvadrat meter i timmen. Så ska man och handla så slå på maskinen (utan slang självklart) och när ni kommer hem så stäng av den, och då är luften renad i huset. Under luftreningen så drar den bara ca 400w. Jag måste ju också tillägga att denna maskin NY kommer en livslång garanti. köper men en sån maskin så ska man ha en sån maskin resten av livet. garanti pappret har jag ej kvar men behandlar man den rätt så har man en maskin resten av livet. Tillbehör som medföljer är bland annat (se bild) 1: 5 m slang. 2: 1,5 m slang. 3: 1,5 m slang med inbyggd elkabel för eldrivna munstycken. 4: dammsugarmunstycke med teleskoprör. 5: fönsterputs. 6: Stora vibron. för sanering av Mattor,soffor, dynor mm. vibrerar och piskar upp smuts som man ej tidigare visste existerade. 7: Lilla vibron. som ovan, fast mindre format för mindre ytor. 8: Trådlös fjärrkontroll för av/på av maskin eller vibro. fästes vid handtaget på samtliga slangar. 9: Massa småtillbehör som oftast brukar medfölja dammsugare. + gummiring för rensning i avlopp, och en pip som är till för att blåsa fram smuts på svåråtkomliga ställen. ex under kyl, bakom element. 10: (ej på bild) massa flaskor med Arom terapi oljor, olika dofter. några droppar i vattenbaljan så doftar det gott i hela huset sen. Nypris på denna maskin utan extra tillbehör är ca 35.000:- säljer för 14.000:- men kan tänka mig att byta, bytes värde 20.000:- kom med förslag.
14 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj