Quantcast
Till salu inom: ”

ihreborn soffa säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Soffa

Stockholm
Ny soffa

Stockholm
Soffa

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

På grund av flytt måste vi sälja våra fina soffor. Två st av Ihreborns absolut snyggaste soffor. Ljusbeige tyg i smutsavvisande micro-kvalite, som mocka ungefär. Lågt svävande fortsätter de knivskarpa linjerna ut i rummet och skaparlagar för hela sin omgivning. Extreme dominerar tyst och starkt. Denhävdar sin rätt och den äger rummet. Med sin tydlighet förvandlar denvilket rum som helst till en skön lounge. Stomme av massivt trä med nozagfjädring och resårhus. Stoppning av högelastisk polyeter och polyesterfiber. Avtagbar klädsel. L 275, B 93, H 65 2500 kr/st Nypris var 30.000kr st.
Soffa designad av Dan Ihreborn säljes pga flytt och köp av större soffa. Soffan är inköpt till nypris någon gång på 90-talet. OBS! Soffan är tyvärr ganska så nedsutten, fläckig och klöst av katt men den kan nog göras hyfsat fin igen av den som orkar ta tag i det (tvätta klädsel etc). Hämtas och transporteras bort av dig som köpare. Priset kan diskuteras vid snabb affär och smidig hämtning. Kuddarna på bilden ingår ej.
Mycket bekväm soffa från Ihreborn. Välstoppad, hög rygg och sidor, kommer med fem ryggkuddar. Tyget är grått och tvättbart i maskin! Sittkuddarna är slitna i yttertygen - vi har dolt det med en filt. Annars i gott skick. Soffan är köpt för ett antal år sen på Miljögården i Lund (ca 10 000 nypris). Nu har vi flyttat och har inte plats för den längre. Längd: 192 Djup: 93 Höjd: 75 Kontakta mig helst per telefon för ev frågor. Endast egen hämtning gäller.
Soffa från Jonas Ihreborn, inköpt för 8 år sedan då priset i butik var 24.000:- Mycket praktisk och stilren. Sidorna på soffan går att plocka bort och använda som sittpall alternativt bord eller fotpall. Färg stålblå. Längd 2 m utan sidostöd 2,40 med Djup 95 cm En mindre skada på en av sidorna, syns på bild nr 3. Måste bort ikväll alt. senast imorgon kväll annars blir det skräp av den.
Säljer en Ihreborn 3-sits soffa modell Cool. Färgen är dov brun, väldigt behaglig färg och tyget är lite strukturerat i kvaliteten. Det är avtagbart och tvättbart tyg på hela soffan. Sparsamt använd väldigt fin kvalitetssoffa. Kommer från rök och djurfritt hem. Måtten är ca 225 cm lång och 95 cm djup Du kan läsa mer om soffan här; http://sofo-stockholm.se/adesso/10/21/fyndsoffa-cool-ihreborn-fotoex-14900-20050/ eller här; www.ihreborn.se Nypris ca 20.000 kr NU ENDAST 2.900 kr