Quantcast
Till salu inom

"kaninbur till salu göteborg säljes"

Göteborg
Idag

sodastream

100 kr
Citiboard
Göteborg
Idag

multikokare

1 500 kr
Citiboard
Göteborg
Idag

dator

1 500 kr
Citiboard
Göteborg
Idag

Tv bänk

400 kr
Citiboard
Göteborg
Idag

Gerbiler skänkes

Citiboard

Tidigare annonser till salu

Djurtillbehör  ·  Hisingen

Mycket fin kaninbur för utomhusbruk

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Vi säljer vår mycket fina kaninbur i två våningar för utomhusbruk. Inköpt i juli i fjol. Taket går att öppna vilket gör det mycket lätt att städa samt att ta upp/släppa ner kaninen i buren. Det finns även två luckor på övervåningen samt en lucka på undervåningen. Längd: 114 cm Djup: 60 cm Höjd: 90 cm Vi säljer även en mycket fin innebur (100x55x45 cm) för 150 kr. Vi skickar även med lite tillbehör om så önskas.
700 kr
Blocket.se

Rastgård metall till kaninbur utebur

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Priset avser hämtning i butik. Mått 116 x 109 x 47 cm På bilden visas även en utebur, denna ingår inte, utan visas hur rastgården kan användas. www.zoonet.se Fler burar o varianter hittar du på vår sida. Vi finns på Ale Torg i Nödinge. Ca 20 min norr om Göteborg efter E45. Öppet Vard 10-19 Lörd 10-15 Sönd 11-15 Välkomna
399 kr
Blocket.se

Kaninbur

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Säljer min snygga och originella gnagarbur som knappt är använd. Den har fina dekorationsmålningar på dörrar och kortsida i form av piratskepp och skattkista. Måtten är 115 X 90 X 45 cm och har öppningsbart tak. Det finns en bodel som är på 44 X 42 cm, men ej är isolerad. Botten är i plåt och utdragbar framåt. Buren är inte tung heller så den är lätt att flytta. Pris 600:- Svar endast via telefon 0739-88 15 68 då mailen är lånad.
600 kr
Blocket.se
Gnagare och kaniner  ·  Göteborg

Fin kanin med kaninbur

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Kanin av rasen Löwen söker nytt hem pga att han mist sin burkompis som han levt med sedan han var ny. Han är frisk, kastrerad, snäll, fem år gammal och säljes till kärleksfull familj med tid och gräsmatta. Bur, koppel, transportbur, klosax, matskålar, leksaker och höhållare ingår. Även möbeln som buren står på kan ingå. Kanin tycker om att hoppa runt i vårt kök och att sitta i knät. Han älskar att bli klappad, äta sallad och morötter. I somras bodde han utomhus och det gick jättebra. Priset går att diskutera om vi känner att det är rätt familj för kaninen.
450 kr
Blocket.se
Gnagare och kaniner  ·  Göteborg

Kaniner och kaninburar

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Jag säljer nu mina kaniner och kaninburar på grund av platsbrist. Två kaniner, en utomhusbur, en inomhusbur och diverse tillbehör: två hus, matskålar, bajslåda, vattenflaskor, diverse inredning, hö, spån, klotång, kam, selar, koppel m.m. De båda är dvärgvädur på 3 år. Den svarta är en kastrerad hane, och den vita en hona. Köper du allt får du det för 600:- Uppdelat är det följande priser: Två fina kaniner 100:- Den stora utomhusburen 500:- Två stora standard inomhusburar 100:-
100 kr
Blocket.se