Quantcast
Till salu inom: ”

stor kaninbur säljes

Tidigare annonser till salu

Vi säljer en rejäl hemmabygd kaninbur som är ungefär 3 år gammal. Det är en gedigen stor bur med två våningar, ramp och stängingsbar lucka mellan våningarna. Fyra öppningsbara dörrar och en inre bodel med hylla. Måtten är: Höjd framkant 170 cm (sluttande tak så något lägre i bakkant) Bredd 134 cm Djup 90 cm Buren är ganska tung eftersom den är bygd av rejält virke. Buren är inte i nyskick, men den är i gott bruksskick. Hör av dig om du har frågor. Gabriella
Bur för lite större gnagare med tillbehör! Buren är ca 80 cm på längden, 50 cm på bredden och 47 cm på höjden. Det som jag tyckte absolut bäst om med denna bur är den stora och praktiska luckan! Den gör det otroligt lätt att komma åt saker i buren, luckans mått är ca 58*31 cm på framsidan. I priset ingår dessutom en matskål i porslin, en leksak, en kam/borste, en vattenflaska samt en kanin-/marsvins-sele med koppel. Alla tillbehören fungerar för både kanin och marsvin.
småburar för gerbiler / smådjur med tillbehör säljes, helst alla på en gång. ge ett bud på allt ni ser på bilden... finns även en stor inomhus kaninbur i använt skick, 200kr vid snabb hämtning, blå botten och blått nät runt om, ev kan nån av dom "små plast sakerna man ska spänna fast burgallret i botten med" vara borta men det lär man kunna få tag på billigt eller man inte behöver ha alla dom spänn sakerna
Kevins kompis har avlidit så han är nu ensam. Han har hela sitt liv bott ihop med andra marsvin och trivs inte ensam. Han vill ha en vän som han kan få flytta in hos. Medföljer: *Stor Bur. (Kaninbur) Godkännd för flera marsvin. *Hö *Spån *Mat *Leksaker *Transportbur *Ute lek hage *C-vitamin *2 Vattenflaskor Allt som behövs för att sköta ett marsvin medföljer! Behöver flytta omgående, efter som att marsvin ej trivs ensam... Kontaktas både på mail och telefon.
En väldigt fin, stadig och rejält ombonad kaninbur(som är väldigt Tung!) som ett eget litet hus för din lilla vän. Med hyllplan inuti samt stor höhållare + saltstenshållaren. Tips! Köp till en toalåda för kaninen(fyll den med spån och resten av buren med halm så blir buren ren och fin och lättstädad!) En stor och en mindre dörrlucka som kan öppnas eller stå på glänt. Kaninen kan ju hoppa i och ur buren själv om man ordnar med en bra hage runtom. Målad i röd och vit oljefärg. Rejält tak i plåt med vindskivor. Hämtpris Morgongåva.