Quantcast
Till salu inom: ”

kaninburar till salu stockholm säljes

Tidigare annonser till salu

Kaninbur med tvåningar och ytterliggare en rasthage som kan kopplas ihop med buren eller ställas fritt någon annanstans. Buren är tillverkad av vattenavvisande, laserat trä. Vinter- och väderbeständig. Öppen och luftig nedre del med ramp till övervåningen. Med inbyggt gnagarhus och tak med robust beläggning. Kan öppnas ovan- och framifrån. Lätt att montera. Exkl. tillbehör.Lucka går att stänga för ramp så att kaninen ej kan gå ner. använd ca 4 månader förra sommaren. Buren har varit placerad under tak skydd från snö i vinter.
Kaninbur med öppningsbart tak samt dörr/lucka fram. Buren har också ett utdragsbart golv/platta=lätt att rengöra buren då man bara kan dra ut detta. Buren är fin , men lite nött på några få ställen. Vinterförvarad under tak. Pris endast 350 kr. Välkommen att ringa ! /Camilla o Jon 070-797 26 27 kl 9.00-21.00 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vi säljer en stor bur, perfekt för en kanin att hoppa in och ut. Lagom stor för att ha inomus, på balkongen eller i bilen. Vi säljer även en transportbur som är praktisk och lätt att städa. Vi har också alspån, hö, vattenflaskor, leksaker och kaninmat. Ni kan köpa allt som ett paket för 800 kr, eller separat: * stor kaninbur 500 kr * transportbur 200 kr * Alspån ca 60 liter, Hö ca 100 liter 250 kr * vattenflaskor, leksaker och mat 100 kr
Hej. Säljer min stora kaninbur inköpt 2011 från djuraffär. Den har vanligt slitage i form av fläckar och bulken som gnagt på vilobrädan men inget som påverkar säkerheten. Fläckarna har jag försökt få bort så gott det gick. Tillbehör medföljer så som matskål, Hö förvaring, plast skopa. Nagelsax . Praktisk att man kan öppna hela långsidan om man vill ha fritt för kaninen att hoppa ut och buren går att ta bort helt såklart. Lätt städad! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Fina tvåvåningsburen "Naranja" från Teddytassen säljes då vi bara behövde en bur för våra kaninungar som trivs i samma. Buren är helt oanvänd. Du får även med ett bottennät som hindrar din kanin från att gräva sig ut. Yttermått: 116 x 63 x 92 cm Vikt: 27 kg Färg: Antracitgrå (Nypris: 1195:-) Vårt pris: 750:- Monterad och klar - Först till kvarn... Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.