Quantcast
Till salu inom: ”

inneboende centrala göteborg sökes säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Du sökes, som kan flytta in i ett mysigt rum, beläget strax intill Avenyn. Inflyttning sker omgående och du får bo hur länge du vill. Säng, garderob, internet och el ingår i hyran. Vi önskar helst att du är trevlig, snäll och lojal. Perfekt för dig som pluggar eller bara vill ha något tillfälligt mitt i stan! Du delar toa/dusch med en till som är inneboende. Maila ditt namn, lite info om dig själv och nummer så ringer vi upp, först till kvarn.. (Bilden är tagen av förra hyresgästen när hon bode där)
Hej! Jag söker efter en 1a-2a i Göteborgs innerstad eller Hisingen. Kan även tänka mig att vara inneboende, kanske i något trevligt kollektiv. Jag är en skötsam 22 årig tjej, har inga husdjur och är rökfri. Jag har inga betalningsanmärkningar och driver mitt eget företag som Frisör på en central och stor studio i Kungälv. Har tidigare bott i egen lägenhet och innan det i ett kollektiv i Stenungsund. Men vill nu söka mig till Göteborg. P-plats och balkong är ett stort plus för mig.
Lugn ansvarsfull icke-rökande person med stabil studie- eller arbetssituation sökes som inneboende till eget 13 kvm stort omöblerat rum i central lägenhet på 55 kvm. Inflytt 1 oktober. På 5-8 minuter tar du dig till Handelshögskolan, Chalmers och Avenyn. Lägenheten har balkong, stor hall, kök, badrum och är i övrigt möblerad. Jag jobbar borta under veckodagarna, men visar gärna nu i helgen eller kommande helger. Skriv och berätta lite mer utförligt om vem du är och hur du bor för stunden, så ringer jag upp. Om annonsen finns kvar är rummet fortfarande obebott. Ha det fint!
Inneboende sökes från 1 december 2013 t.o.m 1 juni 2014, (eventuell möjlighet till förlängning). Rummet är möblerat men kan hyras ut omöblerat om så önskas. Full tillgång till kök, badrum och vardagsrum. Tvättmaskin finns i bostaden samt allmän tvättstuga. Jag som hyr ut använder mest lägenheten som övernattningsbostad dem tillfällen jag har arbetspass i Norge. Övrig tid spenderar jag hos min särbo i Göteborg. Hyra: 4000 kronor per månad, då ingår el, vatten och TV Licens. Möjlighet till kostnadsfri garageplats finns. Om du är intresserad hör av dig! OBS! Du ska vara rökfri!