Quantcast
Till salu inom: ”

instruktionsbok derbi senda säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Derbi Senda Xtreme SM 05 Mycket välskött och välvårdad moped som aldrig vart trimmad. 1 tidigare ägare. 574 mil. Första bruksdatum var 2005-07-05 Mopeden har alltid förvarats i varmgarage och är inte så mycket körd. Svarta fälgar med röda stripes (bra skick på däcken). Rödeloxerad aluminiumkick, växel och styre (Original delarna ingår självklart) samt ett par rödeloxerade omonterade fotpinnar ingår (fortfarande i sin förpackning) Skickar med: - 1st hjälm storlek: S - 1st skivbromslås - Instruktionsbok - Rödeloxerade Nya fotpinnar - Originalstyre - Originalkick - Originalväxel Säljes p.g.a. bilkörkort.
Derbi SENDA Mätarställning: 93 mil Färg: SVART Typ: SuperMotard Info: Nästa besiktning senast: 2013-09-30 *Senaste service: 100 milsservice *Nästa service: 400 mil *Effekt: 11 hk *Garanti: 3 månader Trafiksäkerhetsgaranti *Mc har genomgått ett inbytestest på 48 punkter utan anmärkningar. Bra att veta: framdäck 90% kvar bakdäck 90% kvar. Mycket bra skick, endast 93 mil!. Instruktionsbok, servicebok och extranyckel finns *Månadskostnad prel pga rörlig ränta, fråga din säljare om aktuell ränta! (DERBI SENDA, 125, DERBI)
Nu är det dags att sälja min kära moped då det är dags att skaffa bilkörkort. Det är en EU-moped Derbi Senda X-Race 50R från 2005. Jag köpte den som ny från Guzzi Center i Järfälla i mars 2008. Mopeden har gått ca 451 mil och går lika bra som när jag köpte den. Den är helt otrimmad och går upp i ca 50km/h på raksträckor. Däcken är off-road varianten men fungerar utmärkt att köra på väg med. Instruktionsboken följer även med samt låset om det så önskas.
Tjenare! Säljer nu min mycket fina Derbi den har gått 340mil. Det sitter också på en blå lysdiod. Det följer med: ett hebo-rör en annan förgasare ett drev med en kugg större Original finns också. extra nyckel och instruktionsbok. Om de är flera som är intresserad så är de bud som gäller. Bör ses mycket fin! Om ni vill veta mer så skriv ett sms eller ring på telefonen. kollar inte E-posten så mycket så skriv inte dit.
Nu har jag tröttnat på att ha sonens moppe stående i garaget (sedan 3 år tillbaka.) Objektet i fråga är från 2001 och har av mig fått mkt kärlek, div reperationer hos "Lill Orsas"och delar för ca 10.000 (Kvitton finns på allt) Moppen är ej reg och ska då göra 30 kmh men den går fortare än så. Sonen hade tidigare stora planer på omlackering osv men det blev aldrig någonting av detta så jag reparerade och lackade om kåporna nyligen. Felen som jag känner till är ett, kickstartern kuggar över ibland när man ska starta motorn. Original typintyg och instruktionsbok finns