Quantcast
Till salu inom: ”

derbi drd racing sm kåpor säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Öhlins slips

Leksand
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hallå, nu är moped tiden slut för mig och därför säljer min pärla med en tår i ögat, den är mkt fin i skicket, och går mycket bra i motorn, jag har ägt den sen den va ny och har aldrigt haft några problem den, regelbundet servad. det sitter just nu ingen eu skylt på, tog av den för den såg finare ut kan sätta ditt den om det önskas. den har aldrig varit körd på vintern, har alltid stått i ett varm garage. den har endast gått 395 mil som är väldigt lite för va årsmodell 2007a, inga repor i kåporna eller ngt liknade. BVS vid snabb affär. INGA BYTE.
Hejsan! Ska sälja min EU moped nu pga att jag har tappat Intresset. Den går väldigt bra. Väldigt enkel och rolig att köra. Där är en liten spricka i ena kåpan precis vid det ena fästet, men jag själv stör mig inte på det. Sen är där glapp i displayen, Det är säkert väldigt lätt att fixa! men har inte haft tid. Med glapp menar jag att ibland funkar den och sen helt plötsligt funkar den inte och sen rätt vad det är så funkar den igen. Lite smått stylad med en röd kick. Nya Kåper osv. Har nästan helt nya drev + kedja. Dreven är 12-52 Effektrör finns om du är intresserad värde av 1000 kr ungefär. (mk Thrower) Smsa eller maila, men om du ska ringa så ring efter 16:00 BVSA!
Säljer nu min snygga och unika Derbi DRD racing -06. Denna moped är en klass för sig då den är både snygg och väldigt bra/välbyggd. Så är du sugen på lite extra uppmärksamhet på vägarna är denna perfekt! Till skillnad mot Derbi's vanliga Xtreme modell har denna - bättre bromsar (bromsskiva fram: 300 mm, bak: 220 mm) - kraftigare framgaffel - blå lackerade fälgar - kromat avgassystem - digital instrumentpanel Den har gått 470 mil och är i fint skick förutom en liten spricka i bakre kåpan. Allt är original och den har aldrig varit trimmad. Sen kanske jag borde nämna att den är tjejkörd (fast brorsan har snott den en del...) men det är ju iofs bara positivt! Den har alltid stått i garage, är ej vinterkörd och har blivit tvättad regelbundet. Toppfart runt 55 km/h på plant underlag. Godkänt lås ingår. Från Derbis hemsida om Derbi DRD racing: "Motorn svarar direkt på gasen. Frambromsen har en skiva på hela 300 mm och bak är skivan 220 mm. 40 mm Ø framgaffel med 195 mm fjädringsväg. Baksvingen är av avancerad multilinktyp, Derbis egen Progressiv Racing Link (PRL). Tillsammans med Derbis boxram har du garanterat full kontroll och rätt balans. Läckert kromat avgassystem." 18.000 eller högstbjudande! ring eller maila för mer info/frågor
Jaha, då var det dags att sälja skönheten med en tår i ögat men behöver pengar till körkortet Det är en Derbi DRD Racing som går som en klocka och är onormalt lätt startad. Den har aldrig varit körd de kallaste månaderna på året (november, december, januari, februari och halva mars) när den inte har varit körd har den stått i varmgarage. Det sitter ett par ganska nya SM däck på den just nu de är köpta mars 2010 och det sitter en ny 50cc kolv samt cylinder som är körda max 100 mil. Servicar är gjorda regelbundet med max ett år emellan. Den är egentligen röd/orange men jag ville ha den blå så jag har fixat det, men de oranga grjorna finns kvar och medföljer. De är dock något defekta men funkar prima ändå. Det som medföljer är: •Offroad däck fram/ bak (köpta oktober 09) •2 röd/oranga kylarvingar (främre kåporna) •Röd/orange sadel •Sport luftfilter (aldrig använt i min ägo) •Fågel pinne (pinnen som sitter på styret) •Backspeglar •Splitter nytt kopplingsgrepp samt ett splitter nytt handbromsgrepp. •Och lite till. Kvitton på ALLT finns och medföljer. Det går att ringa när som på mobil 0733141170 eller hem 035-39591. MVH Simon Fykell / Ronny Fykell
Hej! Det är dags att sälja pärlan, min Derbi DRD RacingSM. Den är i fint skick, aldrig krånglat, går kanon, startar alltid, gått ca 850 mil. Nya kåpor, nytt batteri. Du lär inte bli besviken. Har ni frågor eller undrar något hör av er på mobilen 0709-780311 eller hem 046-250127. Obs! svarar sällan på mejl.