Quantcast
Till salu inom

"jaktarrende säljes"

Töreboda
3 dagar

Arrende på Vikaskogs trädgå...

ABC-Annons.se
Vansbro
3 dagar

jaktarrende

3 000 kr
ABC-Annons.se
Vansbro
3 dagar

Jaktarrende

7 000 kr
ABC-Annons.se
Vansbro
3 dagar

Jaktarrende

ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Jakt och Fiske  ·  Solna

Jaktarrende/Jaktmark/jakträtt/jaktlag

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej. Jag söker jaktmark, 0-2000 ha. Vi är ett kompis gäng som jagat länge och har hög jaktetik. För oss är viltvården lika viktig som själva jakten. Söker en mark att jaga på och helst få vara med och förvalta långsiktigt. Marken ska ligga runt Strängnäs, Katrineholm Eskilstuna eller Nyköping . Det får kosta upp till 400 kr/ha. Även medlemskap (någons jaktlag) kan vara av intresse i dessa trakter. tel:070-772-77-55 www.jaktresor-kroatien.se
0 kr
Blocket.se

Smålandsgård

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Smålandsgård i 2 våningar vackert belägen vid sjön Kösens norra strand uthyres, 10 km från Ljungby. Boyta (c:a 180 kvm) med 7 nyrenoverade rum och 2 modernt utrustade kök (delvis möblerade). Till bostadshuset hör ett mindre uthus med carport, förrådsutrymmen samt delar av ladugård. Bostaden ligger c:a 100 m från sjön och 2 km från sjön Bolmen med fina badmöjligheter och bästa tänkbara insjöfiske. Mark och eller jaktarrende kan diskuteras. Goda referenser.
0 kr
Blocket.se

Jaktarrende/ del i jaktlag

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Vi är två man på 22 år vardera. En med mer erfarenhet än den andra. Vi söker del i jaktlag/ jaktarrende, Halmstad med omnejd. Kan tänkas köra en bit för rätt mark. Har ni plats i jaktlag eller mark att arrendera ut så hör av er med vad ni har och/eller om ni vill veta mer om oss. Hör gärna av er även om ni bara har en plats i jaktlag som behöver fyllas. Maila eller ring mellan 08:00-22:00 (svarar i mån av tid pga jobb)
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Jaktarrende søkes

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Jeg er en dansk jæger, som søker nogen jaktarrende, helst for flere år og med mulighed for boende på...
0 kr
ABC-Annons.se
Jakt och Fiske  ·  Ljungby

Jaktlag eller jaktarrende i Ljungby

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Hej! Jag söker ett jaktlag runt Ljungby och 5 mils omnejd. Jag är allmänintresserad av jakt och fiske och är inte rädd för att arbeta i skogen då det behövs. Jag är 26 år gammal och äger idag en Drever som är 2 år gammal och jaktchampion. Allt är av intresse! Hör av er så berättar jag mer.
0 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord