Allt till salu inom "jakthundar blandras"

Sortering:
Kycklingar
Surahammar
Idag

Kycklingar Visa liknande

65 kr
Blocket.se
blandras valpar
Falköping
6 dagar

blandras valpar Visa liknande

9 000 kr
Blocket.se
Jämte/wachtel
Hjo
28 dagar

Jämte/wachtel Visa liknande

6 000 kr
Blocket.se
jakthund
Åtvidaberg
21 dagar

jakthund Visa liknande

15 000 kr
Blocket.se
Kangal valp
Uppsala
20 dagar

Kangal valp Visa liknande

30 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Hundvakt

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Behöver du hundpassning när du jobbar eller när du ska åka bort? Jag har erfarenhet av hundar. Jag har själv haft en blandras Rottweiler/labrador, en labrador samt varit hundvakt tidigare åt en blandras jakthund samt en rottweiler. Brukar även låna grannens hund att promenera med. Veckodagar 120 kr dag. Helg 140 kr dag. Jag har katter så om hunden ska vistas hemma hos mig behöver hunden gå ihop med katter. Kan även tänka mig att gå hem till dig och rasta hunden. Hoppas det låter intressant
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Skellefteå

Underbar blandras

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! säljer nu min fina Kiwi pga att jag inte kan uppfylla hennes behov.Hon är en blandning mellan collie och jämthund, ca 4 månader. Hon är en väldigt kärleksfull famliljehund, men hon har mycket energi och skulle passa utmärkt som jakthund, eftersom jag bor i lägenhet blir det svårt för mig att hålla henne stimulerad, bäst vore om hon fick komma på landet. Hon är självklart helt rumsren nu och fungerar jätte bra tillsammans med andra hundar samt väldigt snäll mot barn. Hör av er för mer info, svarar endast på telefon samtal!
4 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Strängnäs

Jakthund - 9 mån blandras kopov-dachsbracke

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Vi måste tyvärr sälja vår Charlie på grund av att det inte fungerar med vår gamla tik. Efter ett halvårs försök har vi insett att "gammelhunden" tyvärr aldrig kommer att acceptera sällskap och därför väljer vi nu att försöka hitta ett nytt hem åt Charlie. Han är lekfull, gladlynt, väldigt snäll och lite blyg i första kontakten. Fungerar bra som familjehund men är tänkt som jakthund för allt klövvilt. Är egentligen avlad för grisjakt, men är inte injagad ännu.
3 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Danderyd

EMIL 4 år

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 3 månader
EMIL, född juli-09, ca 55 cm hög. Jakthund som är skotträdd. EMIL är snäll och mjuk, ingen kaxig hund alls. Han vill gärna vara inne, men så klart behöver han röra på sig också. Han anser att katter utomhus, de ska jagas och skällas på, inomhus vet vi inte hur han gör, han har aldrig levt med innekatter. EMIL är skotträdd, så han ska nog inte jobba med jakt. En mycket rar och gosig vovve som helst sover i sängen. EMIL är blandras. Han är kastrerad och har kommit bra överens med alla hundar. Svara helst med mail för arbetstiderna är oregelbundna.
4 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Stockholms län

Hund säljs

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 20 dagar
Hej! Har en blandras Tysk korthårig pointer och labrador hane på 7 månader. Den perfekta jakthunden eller träningshunden:) Han är van vid andra hundar och barn. Han är energisk och behöver en fast hand som förstår båda raserna. Han är vaccinerat och avmaskat med följer papper. Hunden säljs omgående pga ändrade jobb och familjeförhållanden , men jag vill att han hamnar rätt och kommer inte säljas som kamphund eller liknande. Hunden säljs omgående! Maila eller ring för mer info.
5 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj