Quantcast
Till salu inom: ”

veteran båtmotor säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Båtmotor

Dalarnas län
T shirt Levi's

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Önskar köpa en fungerande långriggare med antingen inbyggd eller separat trycktank. Hk ska ligga mellan 4-9 då det är en mindre båt som skall drivas för lite fiske. Är intresserad av att betala mellan 2500-3500 för den, och veteran motorer går bort, det bör va lätt att hitta servicedelar till den, gärna en motor som är nyligen använd och hyffsat driftsäker. Någon form av historik eller verifikat som kan avfärda misstankar om att den är stulen, typ stöldmärkning uppskattas av mig som köpare. Helst i ö-vik och helst telefonsvar önskas, men sollefteå o h-sand funkar oxå.
Vatten skidbåt från Italien med en Flying Scoot båtmotor (75hk). Båt och motor såldes ny i början på 60 alt slutet på 50 talet. Båten var i bruk för c,a 4år sen, sedan stått under en pressening. Kärran ingår men är ej i bra skick.. Pris alt bud...Vid frågor ring helst...... Mvh Claes. Båt Fiske 50talet Fordon Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Mercury båtmotor från 60 talet inkl. tank 30hk, 4cyl reglage saknas. pris 2000:- eller bud ev byte mot moped.
2-takts inombordsmotor "Örebro Motorfabrik" Typ D Nr 527 900 rpm 3 Hkr Unik motor - tillverkad slutet 30-talet Pris eller bud
båt motor till salu. crescent 3 hk veteran vet ej årsmodell. pris :- bud