Quantcast
Till salu inom: ”

taklampa jugend säljes

Lampor

Västerås

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Taklampa

Perstorp
Taklampa

Linköping
Taklampa

Borås
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

DENNA LAMPA SÄLJES TILL HÖGSTBJUDANDE TROR ATT DEN ÄR TYSK ALTERNATIV FRANSK MEN DEN ÄR TILLVERKAD PÅ 1920 TALET HÖJD PÅ DEN ÄR 70 CM DIAMETER 60 CM. KAN INTE SKRIVA SÅ MYCKE OM DEN UTAN BILDER FÅR BERÄTTA KAN BARA TALA OM ATT DEN ÄR HELT I ORIGINAL SAMT ATT ALLA DELAR SITTER DÄR DOM SKA VARA. DET FINNS INGA TOMMA HÅL I DEN SÅ DET SAKNAS INGET DÅ LAMPAN ÄR I GLAS OCH MÄSSING GÖR ATT DEN ÄR VÄLDIGT SVÅR ATT TRANSPORTERA MEN OM MAN HAR DEN HÄNGANDE SÅ GÅR DET BRA. SJÄLVKLART KAN JAG BARA BEHJÄLPLIG MED TRANSPORT FÖR SJÄLVKOSTNADSPRIS INOM RIMLIGA MIL
Lampan är i bra skick. Av jugendstil. Mått. h85cm di50cm 1400kr Finns i vår butik i centrala Östersund på Storgatan 41, mittemot Arbetsförmedlingen inne på gården. Butiken är öppen Måndag till Fredag 11-18, Lördagar 10-16 och Söndag 11-15. Vi tar även kort i vår butik Hemkörning går att ordna över hela Sverige med Bussgods eller möbeltransport. Frakt Exempel lokalt (möbeltransport) Centrala Östersund 150kr Lugnvik, Torvalla och Frösön 200kr Brunflo 350kr. Maila för frakt pris i resten av Sverige.
Säljer en taklampa enligt bild. Diametern är 43 cm. Höjden går att justera. På bild hänger lampan 90 cm från tak. Finns för påseende och avhämtning i Hässelby Villastad. Pris: 900 kronor eller bud!
Säljer två mycket fina lampor i jugend stil. Prididé grön: 3500 kr eller bud! Prisidé bronsfärgad: 900 kr eller bud! Finns för påseende i Hässelby Villastad.
Lampan fungerar. Stor och pampig i jugend stil. Orginal kupa i mitten men kuporna som hänger ner är ditsatta efteråt. Avhämtning eller så kan jag skicka med bussgods. Då står köparen för frakten.