Quantcast
Till salu inom: ”

kanariefågel bur säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kain

Norrköping
Målvakts bur

Grums
Kanariefåglar

Södertälje
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag har flyttat till en mindre lägenhet och behöver göra mig av med fyra av mina sex kanariefåglar. Det är tre honor och en hane. Hanen har dock gjort något med sin vinge så han flyger inte längre men vid hans senaste veterinärbesök var det inget fel med honom. I vilket fall som så tar jag inget betalt för honom utan han "kommer på köpet". Det är ena honan och hanen som är föräldrar till de två andra honorna och dessa är kläckta i slutet på augusti/början av september. Buren har måtten 50x75x96 så den är stor och bra för fyra fåglar. Har du några frågor ring gärna.
Jag är en Kanariefågel på 2 år och behöver ett nytt hem och då gärna med en fru eller kompis. Gillar inte att vara själv. Jag har en hel del mat med mig och mitt " godis " med så jag behöver inte vara hungrig. Gillar att sitta i solen ( inte för varmt ) ute och sjunga med dom andra fåglarna.Att flyga en liten stund ute i ett rum gillar jag mycket. Vill inte bo i en liten bur. Har ingen bur med mig när jag flyttar.
Våra två kanariefåglar måste få ett nytt hem. Rasen är "Gloster" om jag minns rätt Det är ett par, de är ca 1år gamla. Hanen sjunger lite ibland, de är ganska lugna av sig . Pris 300:- (vi betalade 900:-) Finns i Märsta att hämta Bilden är hämtad från Googles..men båda fåglarna ser likadana ut Ingen bur medföljer!! Endast fåglarna och maten som finns kvar
Hejsan jag har ett undulat par som är jätte finna och friska de fick ungar för 1 månad sedan, undulaterna är 1 år och 2 månader. Har också en kanariefågel som är gul den är jätte finn och frisk den är 1år och 3 månader. Undulaterna med en stor bur kostar 450 kr utan bur 300kr undulaterna plus kanarie plus bur plus tillbehör 600kr. Bara kanarie 200kr.
Hej! Jag säljer mina vackra Kanariefåglar en gul och en färgerna gul och grå. Både fåglarna är hannar och sång glada. Jag har även två stora burar som jag vill bli av med. Det ena är i guld färg och den andra i grå. Både burarna följer med all utrustning. För både fåglarna och dess burar med all utrustning vill jag ha 600 kr. Annars 250 kr per fågel och 50 kr per bur. Ring 073 78 68 397 eller 073 77 56 272 för mer information.