Quantcast
Till salu inom: ”

kaninungar till salu västra götaland säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

7 jättegosiga kaninungar klara att flytta hemifrån. finns tre tjejer och fyra killar. svart långhårig:kille svart halvkort:tjej gråspräcklig liten:tjej gråspräcklig stor:kille grå långhårig:kille en stor grå tjej och en stor grå kille. alla är vana att bli hanterade av både barn och vuxna och är jättekeliga. finns även kullar för senare leverans:) ring om du undrar något:)
Hejsan Har några underbara kaninungar till salu.Några rexade ungar i olika färger.Någon säljs med härstamnings bevis några med stamtavla. Ungarna stannar hos sin mamma tills dem är 8 veckor för att ungarna ska få en så bra start som möjligt. Pris från 300 kr och då ingår: ¤ Stamtavla/härstamnings bevis ¤ Övergångs foder ¤ Bettfel kontrol ¤ suport Kika gärna in på min hemsida och kika runt: www.smultronskaniner.se Ha en toppen dag!! MVH Jeanette
Våra första kullar har kommit och vi fick en mängd olika färger och storlekar på ungarna och nu vill vi söka hem åt dessa älskade små där dom får komma till ett kärleksfullt hem. Ungarna är Leveransklara V.28. och nu är dom ca 2 veckor gammla. Är du / ni intresserade så hör gärna av er till oss för mer information och fler bilder. Och besöka oss kan ni göra from med den 11/7 juli och framåt. Välkomna !!
Den fina kaninen Askas två gosiga ungar kan nu flytta hemifrån. Det är två kaninflickor, båda väldigt keliga och rara. De säljes ihop då kaniner inte vill leva ensamma. Om du redan har en kaninunge och vill ha sällskap till den så går det naturligtvis bra att köpa bara en. 150 kr styck, 250 kr för båda två. Vill ni veta mer om var de kommer ifrån, läs gärna på: www.spjutåsen.se.
Tre underbara kaninungar finns kvar att tinga. De är två hanar i färgen vit blåögd, och en hona i färgen japantecknad svart/gul wienertecknad, blåögd. De är av rasen teddydvärgvädur som är en lugn ras med lång päls. Man behöver borsta pälsen på dem regelbundet för att undvika tovor. Kaninungarna är födda 2012.02.08 och kan flytta tidigast i början på April då de är 8 veckor. För mer information och bilder, gå in på hemsidan: http://ostergardets.weebly.com/ Härstamningsbevis, övergångsfoder samt skötselråd medföljer. Kaninungarna är bettfelskontrollerade och med ett mycket bra temperament. Maila vid intresse. Pris diskuteras.