Quantcast
Till salu inom: ”

fransk vädur säljes

Fransk vädur

Skåne län
Fransk Vädur

Skåne län
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

2 stora kanin honor vill ha nytt hem. Dom blir ganska stora så dom kräver en del plats, är vana att vara ute (ej inne kaniner). Mamman är tysk jätte sheck +25% fransk vädur och pappan är renrasig fransk vädur.Födda 24 augusti så dom är snart5 mån. Har för tillfället 6 kaniner o en halvårsbebis (o kullen var ej planerad) så jag har inte tid för dessa två så dom har blivit lite skygga men dom ggr vi tagit in dom har de gått bra.Föräldrarna har ett lugnt temperament båda två. 50:-/st
En vacker vinterdag upptäckte vi att vår kanintjej hade fått ungar! Hur det gått till (genom ett skiljegaller) är ett stort mysterium... Att ungarna överlevt mitt i smällkallaste vintern är även det anmärkningsvärt. Givetvis fick mamma-kanin och hennes ungar omedelbart flytta in och bli gosedjur. Blir nog mellanstora luddtussar av dessa, då mamma är teddy/löwen och pappa fransk vädur. 2 mörka och 2 ljusa. Är mycket hanterade och pussvänliga. Vill du bli ägare till en eller ett par av dessa störtsköna mirakel-bebisar så kontakta oss, de är leveransklara inom kort!
Säljer min franska vädurshona 6 mån om rätt hem dyker upp. Renrasig men utan papper/stamtavla. Hon är innekanin nu och måste fortsätta vara det till våren, då hon kan bli utekanin om så önskas. Hon är viltfärgad baktill och brun manteltecknad vid huvudet. Jättesöt! Endast till kaninkunnig, kärlekfulla person som har laglig bur för rasen. Fransk vädur är en jätteras och kräver stora ytor för att må bra. Du måste inte haft kanin förut men vara påläst! Fransk vädur är en helt underbar kaninras, så lugna och snälla. Bild kan fås vid intresse.
Hej! Jag har lite kaninungar till salu. Finns ungar i raserna Hermelin Dvärgvädur Belgisk jätte Fransk vädur Ta en titt på min hemsida och se om där är någon kanin ni faller för. www.kogatans.se Jag har 1 dvärgvädurs unge som är leveransklara nu. Vit blåögd tjej med rexpäls. En super go tjej som skulle vilja hitta ett nytt hem. De levereras med Härstamningsbevis. Kaninungarna får med sig övergångsfoder. Klorna på dem är klippa innan de flyttar. Mer info och bilder finns på hemsidan www.kogatans.se Mvh Linda
Har några "frassar" kvar till salu som är födda 26 september. Dom är mycket keliga och sociala 2 svarta killar med stamtavla 450 kr/ st 1 blå kille utan stamtavla 350 kr 1 svart tjej utan stamtavla 350 kr Vid leverans är dom kloklippta och bettfelskontrollerade. Övergångsfoder medföljer http://www.backagardenskaniner.se/ Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.