Quantcast
Till salu inom: ”

kaninungar till salu dvärgvädur värmland säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Damjacka

Karlstad
Jacka

Karlstad
Skidor

Karlstad
Jackor

Karlstad
SNÖBLAD

Grums
Slalomskidor

Karlstad
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Flyttklara kaninungar finns nu som söker nya bra hem, de säljes tidigast vid 8 veckor . Lämpliga till sällskap, utställning, hoppning eller avel. Dvärgvädur-ungar i olika färger med stamtavlor. (efter championföräldrar) På bilden en manteltecknad viltgrå unge. Lejonhuvade kaninungar med stamtavlor. Japantecknad blå/vit en hona och en hane. (efter Sandåsen's Trollet som tävlar i kaninhoppning) 400:- st säljes med stamtavlor, skötselråd, övergångsfoder och livslång support. Vill ni veta mera om våra kaniner besök gärna vår hemsida: http://sandasenskaniner.hotots.se/ Vi har även några äldre kaniner som söker nya bra hem.
Den 25maj kommer jag vara i Malmköping på utställning som är samtidigt som marknaden. Jag har flera dvärgvädurs ungar till salu som kan flytta och tas med då. Det finns honor och hanar i färgerna havana och svart. De är alla sociala och goa. Kika på hemsidan för bilder på alla! lillhem.dinstudio.se Jag är medlem i SKAF och Värmlands läns kaninavelsförening och har uppfödarnummer. Maila eller smsa gärna som första kontakt då jag jobbar oregelbundna tider!
Våra underbara små kaninungar letar efter ett nytt kärleksfullt hem! Otroligt tama och snälla, hanterade sedan födsel, vana vid barn och att bli ompysslade och gosade med. Har även en toalåda i buren som vi hoppas dom kommer vänja sig vid. Mamman är Dvärgkanin och Pappan är Dvärgvädur. Det finns 4 flickor och 2 pojkar. Kaninerna får flytta till ett nytt hem tidigast i slutet av Juni. Först till kvarn gäller inte! Vi förbehåller oss rätten att välja rätt hem åt våra djur. Kan endast kontaktas via telefon!
Kaninungar efter friska,trevliga föräldrar är nu stora nog att flytta! Det finns 1 kull med dvärgvädur 1 kull med lejonhuvad kanin enbart hanar kvar. Uppfödningen ligger i Borlänge, den 7 juni åker jag ner till värmland och kommer passera filipstad, karlstad, arvika. Bilder på alla kaniner finns på min hemsida, besök den först och läs all info. Har du sedan fler frågor är du välkommen att kontakta mig! Kaninerna säljes med härstamningbevis, övergångsfoder samt livslång support! www.lovasensgard.dinstudio.se
En liten hona kvar till salu i kullen! Villervallas Poppy Ras: Dvärgvädur Kön: Hona Född: 2013-04-24 Leveransklar: 19/6 Färg: Viltgul Pris: 400 kr Säljes märkt med stamtavla om så önskas! Efter snälla och mysiga föräldrar, välhanterad, tam och nyfiken. Jag har registrerat uppfödarnummer och är medlem i Sveriges och Värmlands Kaninavelsförening. För mer information titta gärna på min hemsida: www.villervallakaniner.se