Quantcast
Till salu inom: ”

kassaskåp bortskänkes säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Vi på Montessoriskolan Växthuset i Järfälla har ett kassaskåp som ej används. Skåpet är i gott skick och vi tyckte därför att det vore synd att kastas. Rummet som skåpet står i skall göras om till musikrum och behöver därför bli av med det. Kassaskåpet är: 80 cm bred 82 cm djup 130 cm hög Behöver du eller ditt företag ett kassaskåp? Hör av Er till mig på 076-24 92 741 Hämtning av kassaskåpet måste NI SJÄLVA göra. Mvh Mikael
Först till kvarn gäller för detta kassaskåp! Rosengrens från 1996. Dimensionerna är 135x65x63 cm. Bara att komma och hämta på Kungsholmen! Ni löser flytt och transport. Står på bottenplan, men har två trappsteg det ska ned för. OBS! Detta är ett skåp som uppskattningsvis väger uppemot 800 kg. Ni kan alltså inte komma med en pirra och tro att ni får med er det. Först som lyckas får behålla, välkomna!
Kassaskåp bortskänkes mot avhämtning. En rejäl Torsten Lagerman-pjäs från Stockholms Kassaskåpsfabrik. HxBxD = 163x80x63 cm. Gissningsvis från -60-talet. Vikten är okänd... Tre större hyllor, ett låsbart skåp samt två låsbara lådor. Nyckel finns till allt. Skåpet står öst på stan i Umeå och kan hämtas dagtid, vardagar. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
BORTSKÄNKES! BORTSKÄNKES! BORTSKÄNKES! SNARAST MÖJLIGAST!!! KONTORSMÖBLER, ENLIGT BILDER, BORTSKÄNKES UNDER MORGONDAGEN (EJ KVÄLLEN). JAG HAR INGA MÅTT, DET ÄR ORDINÄRA KONTORSMÖBLER. INGA VISNINGAR. HÄMTA ELLER HÄMTA INTE. ANVÄNDA, MEN I GOTT SKICK. PÅ KORTET MED DET BLÅ STOLARNA SYNS DET ETT KOPNFERENSBORD MED GRÖNA STOLAR. DET ÄR REDAN BORTA. OM DET LIGGER NÅGOT PÅ MÖBLERNA SÅ MEDFÖLJER DET INTE. PÅ EN AV BILDERNA ÄR DET EN GULDBRICKA, DET ÄR ETT STORT KASSASKÅP, CIRKA 100 ÅR GAMMALT, VÄGER 400 KG. MÖBLERNA STÅR 1 TRAPPA UPP. NI FÅR BÄRA SJÄLVA. DET GÅR ATT BACKA BIL, SLÄP IN TILL LOKALEN.